ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗPΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ | ΙΣΧΥΡΟ μηνυμα στους Γερμανους απο τους ελληνες πιλοτους!!


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ - Αφου γαζωσαν τον Γερμανικο ουρανο οι Ελληνες πιλοτοι και εφτασε η ωρα να φωτογραφηθουν εστειλαν και ενα μήνυμα στην Γερμανια. Χαρακτηριστικα ενας απο τους πιλοτους ειπε "Ηρθαμε να θυμίσουμε στην Γερμανια ποιοι ειναι οι καλυτεροι πιλοτοι σε ολο τον κοσμο".
ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗPΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ | ΙΣΧΥΡΟ μηνυμα στους Γερμανους απο τους ελληνες πιλοτους!!

Όλη την εβδομαδα που περασε η Πολεμικη Αεροπορια συμμετειχε στην ασκηση του NATO «Steadfast Noon», η οποια πραγματοποιηθηκε στην Γερμανια.
Κοιταξτε τις εντυπωσιακες φωτος που ακολουθουν απο τη συμμετοχη της Πολεμικης Αεροποριας σε ασκηση τουΝΑΤΟ.
Με μεγαλη επιτυχια συμμετειχε η Πολεμικη Αεροπορια στην ασκηση του ΝΑΤΟ, «Steadfast Noon», η οποια πραγματοποιηθηκε απο τη Δευτερα (12/10) εως και την Παρασκευη (16/10), στην Ο.Δ. Γερμανιας.
Για τον σκοπο αυτον μετακινηθηκαν απο την 116 Πτερυγα Μαχης στον Άραξο, τρια μαχητικα αεροσκαφοι τυπου F-16 Block 52+ Advanced και αναλογο προσωπικο υποστηριξης απο την 335 Μοιρα, στην αεροπορικη βαση Buchel.
Τα ελληνικα πληρωματα απεδειξαν για μια ακομα φορα την επιδεξιοτητα που τα διακρινει, αποκομιζοντας τα θετικα σχολια των επικεφαλης της ασκησης.
Απο την ασκηση «Steadfast Noon» δημοσιευτηκαν εντυπωσιακες φωτος...

ΠΗΓΗ
ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗPΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ | ΙΣΧΥΡΟ μηνυμα στους Γερμανους απο τους ελληνες πιλοτους!! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗPΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ | ΙΣΧΥΡΟ μηνυμα στους Γερμανους απο τους ελληνες πιλοτους!! Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.