Νεκρός για μια ημέρα: Δείτε γιατί... βάζουν κόσμο σε φέρετρα, για αρκετές ώρες, στη Νότια Κορέα! (PHOTOS)


Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει μια τρομακτικά μεγάλη κρίση όσον αφορά τις αυτοκτονίες του πληθυσμού της καθώς καθημερινά περισσότερα από 40 άτομα αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Μάλιστα, η χώρα κατέχει την δεύτερη θέση στη λίστα με τους αυτόχειρες του πλανήτη.
Στο πλαίσιο εξάλειψης του φαινομένου λοιπόν οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να εφαρμόσουν -αρχής γενομένης από το κέντρο πνευματικής υγείας Hyowon Healing Centre- διάφορες μεθόδους αντιμετώπισης. Έτσι λοιπόν σε ένα κοινωνικό πείραμα, οι πολίτες που νιώθουν καταπιεσμένοι ή νομίζουν πως έχουν αυτοκτονικές τάσεις, καλούνται αρχικά να γράψουν τη διαθήκη τους, μετά κλείνονται σε φέρετρα και κατόπιν γίνεται η... κηδεία τους!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε μια από τις πιο δυνατές οικονομικά χώρες του πλανήτη, η πίεση για επιτυχία στο κομμάτι της εργασίας είναι τόσο μεγάλη που αρκετά σημαντικό μέρος του εργατικού δυναμικού αποκτά σημάδια κατάθλιψης και αυτοκτονικές τάσεις.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες








Νεκρός για μια ημέρα: Δείτε γιατί... βάζουν κόσμο σε φέρετρα, για αρκετές ώρες, στη Νότια Κορέα! (PHOTOS) Νεκρός για μια ημέρα: Δείτε γιατί... βάζουν κόσμο σε φέρετρα, για αρκετές ώρες, στη Νότια Κορέα! (PHOTOS) Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.