Πρώην συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας αποκαλύπτει περιστατικό με UFO [Βίντεο]

Ο πιλότος Robert Willingham ήταν ένας συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι είδε μια συντριβή UFO κοντά στα σύνορα με το Μεξικό το 1955.
Πετώντας σε μια αποστολή συνοδείας βομβαρδιστικών πάνω από Δυτικό Τέξας, ο Willingham παρατηρεί μια μεγάλη, φωτεινή σφαίρα να κινείται από τα βορειοδυτικά με περίπου 2.000 μίλια ανά ώρα.
Σε ένα σημείο, το είδε να εκτελεί μια ξαφνική στροφή 90 μοιρών χωρίς επιβράδυνση και αργότερα λίγο αργότερα το εντόπισε στο έδαφος να έχει συντριβή, κοντά στο Ντελ Ρίο στο Τέξας.

Αφού επέστρεψε στη βάση του ζήτησε ένα αεροπλάνο για να επιστρέψει στον τόπο της συντριβής όπου ήρθε αντιμέτωπος με μεξικανούς στρατιώτες πουφρουρούσαν τα συντρίμμια,περιμένοντας την άφιξη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.
Πριν αναγκαστεί να φύγει από το σημείο ο Willingham παρατήρησε το αντικείμενο που είχε συντριβή σε κοντινή απόσταση και μπόρεσε να πάρει ένα μεταλλικό κομμάτι από το UFO.



ΠΗΓΗ
Πρώην συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας αποκαλύπτει περιστατικό με UFO [Βίντεο] Πρώην συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας αποκαλύπτει περιστατικό με UFO [Βίντεο] Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.