16 πανέξυπνα κόλπα για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με φωτογραφίες


1. Χρησιμοποιήστε σειρές από φωτάκια, όπου θα στερεώσετε φωτογραφίες με μαντηλάκια.

2. Βάλτε μια βίδα σε ένα ξυλάκι και γατζώστε το κάδρο σας πάνω του. Βάλτε το κάδρο σε όποιο σημείο θέλετε στον τοίχο. Αφαιρέστε το κάδρο από το ξυλάκι, και βιδώστε το στον τοίχο. Βάλτε το κάδρο ξανά πάνω και τελειώσατε!



3. Δε σας εκνευρίζει που ξεκολλάνε οι μπογιές από τους τοίχους όταν αφαιρείτε τις αφίσες; Βάλτε μια χοντρή χαρτοταινία και βάλτε σελοτέιπ διπλής όψης για να κολλήσετε την αφίσα.

4. Σιγουρευτείτε ότι τα κάδρα σας είναι ευθυγραμμισμένα με ταινία. Βάλτε τα κάδρα στο πάτωμα και βάλτε ταινία από όλα τα σημεία που θα κρεμαστούν. Σημειώστε κάθε σημείο με μια τελεία. Στη συνέχεια βάλτε την ταινία στον τοίχο και πάρτε ένα αλφάδι για να σιγουρευτείτε ότι είναι ίσιο. Χρησιμοποιήστε αυτές τις τελείες για να βάλετε τις βίδες και κρεμάστε!

5. Βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό σημείο ξανά με μια ταινία! Αυτή η συμβουλή χρησιμεύει για κάδρα, ράφια και γενικά για οτιδήποτε!

6. Χρησιμοποιήστε ένα καπάκι από αναψυκτικό για να κρεμάσετε οποιοδήποτε κάδρο.

7. Για όσους αγαπούν τις αλλαγές, φτιάξτε τη δική σας ταπετσαρία. Σε ένα κατάστημα υφασμάτων διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε καλαμποκάλευρο και νερό για να κολλήσετε το ύφασμα στον τοίχο σας! Θα μείνει κολλημένο, αλλά βγαίνει εύκολα όταν το βαρεθείτε.

8. Σε ένα χαρτί περιτυλίγματος, αναποδογυρίστε το και βάλτε πάνω του τα κάδρα σας με τη διάταξη που επιθυμείτε. Ζωγραφίστε τριγύρω τα πλαίσια τους. Κολλήστε το χαρτί στον τοίχο και κρεμάστε τα κάδρα στις θέσεις που σχεδιάσατε.

9. Κολλήστε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο και φτιάξτε περιγράμματα πλαισίου με χρωματιστές ταινίες.

10. Φτιάξτε ένα κρεμαστό πίνακα κιμωλίας.

11. Ο ευκολότερος τρόπος για να κρεμάσετε πράγματα από 2 σημεία.

12. Κρεμάστε εκτός από κάδρα, οτιδήποτε. Εδώ σε έναν αστερία εφαρμόστηκε κόλλα και ένα καρφί.

13. Για να κρεμάσετε ένα βαρύ καθρέφτη, προσθέστε στήριξη από δύο μεριές.

14. Κρεμάστε πιάτα στον τοίχο με λίγη κόλλα και παραμάνα.

15. Κολλήστε χαρτί στον τοίχο για να σχεδιάσετε την γκαλερί σας με πίνακες πριν αρχίσετε να τον τρυπάτε. Έτσι θα γλιτώσετε από πολύ κόπο.

16. Βρείτε μια εφαρμογή για το κινητό για αλφάδι. Θα σας γλιτώσει από περιττά έξοδα για εργαλεία.

16 πανέξυπνα κόλπα για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με φωτογραφίες 16 πανέξυπνα κόλπα για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με φωτογραφίες Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.