ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! Ζει με την καρδιά έξω από το στήθος του! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Όσο περίεργο και ακατανόητο και αν σας φαίνετε κ’ όμως υπάρχει και αυτό… και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!
Ο λόγος για μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Pentalogy of Cantrel και έχει καταγραφεί πολύ λίγες φορές στην ιστορία του κόσμου! Στη περίεργη αυτή πάθηση η καρδία φαίνεται με γυμνό μάτι καθώς η μισή είναι… έξω από το στήθος!
Σύμφωνα με τους γιατρούς, η ασθένεια αυτή είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, το οποίο συνήθως οδηγεί στο θάνατο το βρέφος που το εμφανίζει, καθώς συνοδεύεται και από πολλές ακόμα ανωμαλίες.

Όχι όμως για τον 18χρονο Ινδό, Arpit Gohil ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει και να ζει με αυτό το πρόβλημα κάνοντας μάλιστα και αρκετές δύσκολες εργασίες στο κτήμα του πατέρα του!
Οι γιατροί μιλούν για πραγματικό θαύμα το γεγονός ότι κατάφερε να επιβιώσει μέχρι σήμερα. Ενώ ο ίδιος το αντιμετωπίζει ως κάτι φυσιολογικό, και ελπίζει κάποια στιγμή να βρεθούν τα χρήματα ώστε η καρδιά του να… έρθει στη θέση της. Μέχρι τότε καταφέρνει να επιβιώνει όπως βλέπουμε, κυριολεκτικά… έξω καρδιά!



ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! Ζει με την καρδιά έξω από το στήθος του! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! Ζει με την καρδιά έξω από το στήθος του! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.