ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Έχετε εισιτήρια για Γαλλία και δε σκοπεύετε να ταξιδέψετε;

Μετά το χθεσινό πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, όλες οι πτήσεις εξακολουθούν...
να εκτελούνται κανονικά, όχι όμως χωρίς καθυστερήσεις στις αφίξεις και τις αναχωρήσεις, λόγω των εντατικών ελέγχων και των αυξημένων μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια.
Τι γίνεται όμως με τους επιβάτες που έχουν αγοράσει εισιτήρια και δε σκοπεύουν καθόλου να ταξιδέψουν στη Γαλλία; Οι Aegean και Air France έχουν ήδη μεριμνήσει γι' αυτή την περίπτωση, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για επιβάτες low cost αεροπορικών εταιρειών.

Αν έχετε εισιτήρια Aegean
Η Aegean φαίνεται αρκετά γενναιόδωρη: Για προγραμματισμένα ταξίδια στη Γαλλία μέχρι 22 Νοεμβρίου 2015 επιτρέπει την αλλαγή των εισιτηρίων χωρίς χρέωση, ή την ακύρωση με πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Αν έχετε εισιτήρια Air France
Η μέριμνα της Air France αφορά μόνο τις πτήσεις του τρέχοντος Σαββατοκύριακου: Για προγραμματισμένα ταξίδια μέχρι 15 Νοεμβρίου 2015, οι επιβάτες μπορούν να αλλάξουν τα εισιτήρια χωρίς πρόσθετο κόστος, αρκεί το ταξίδι να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2015 και να αφορά την ίδια θέση (πχ Οικονομική θέση).
Αν κάποιος επιβάτης επιθυμεί να αλλάξει το εισιτήριο για μετά τις 22 Νοεμβρίου, ή επιθυμεί να αλλάξει αεροδρόμιο αναχώρησης ή προορισμού, ή επιθυμεί να μην ταξιδέψει καθόλου: Δύναται να παραλάβει την αξία του εισιτηρίου του σε μη εξαργυρώσιμο voucher, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει σε πτήσεις των Air France, KLM ή Hop μέσα σε ένα έτος.
ΠΗΓΗ
ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Έχετε εισιτήρια για Γαλλία και δε σκοπεύετε να ταξιδέψετε; ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Έχετε εισιτήρια για Γαλλία και δε σκοπεύετε να ταξιδέψετε; Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.