To «UFO» που θα πέσει στις 13 Νοεμβρίου στον Ινδικό ωκεανό

Ένα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο αναμένεται να πέσει στη Γη αύριο κοντά στη νήσο Σρι Λάνκα

Το αντικείμενο, που ονομάστηκε WTF1190F, (το WTF βγαίνει από το what the fuck;) υπολογίσθηκε ότι θα πέσει στον Ινδικό Ωκεανό, περίπου 65 χιλιόμετρα από τη νότια άκρη της νήσου Σρι Λάνκα, στη 6:20 UTC στις 13 Νοεμβρίου.

Το μέγεθος του είναι 2 μέτρα και θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι πυραύλου από πρόσφατη σεληνιακή αποστολή, ή ακόμα και μέρος των προγραμμάτων Απόλλων που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Γη για περισσότερα από 40 χρόνια.
Το αντικείμενο θα δώσει στους επιστήμονες μια σπάνια ευκαιρία να παρατηρήσουν ένα σχετικά μικρό αντίκτυπο από την προσέγγισή του στον πλανήτη μας.
Η τροχιά του WTF1190F υπολογίστηκε για πρώτη φορά το 2012.
Το άγνωστο αντικείμενο ανακαλύφθηκε ξανά από τους αστρονόμους του Survey Catalina Sky, του Πανεπιστημίου της Αριζόνα τον προηγούμενο μήνα.

O Jonathan McDowell, αστροφυσικός στο Harvard-Smithsonian Centre for Astrophysics στο Κέιμπριτζ δήλωσε πως το WTF1190F είναι πιθανότατα «ένα χαμένο κομμάτι της ιστορίας του διαστήματος που επιστρέφει για να μας στοιχειώσει». Αν πρόκειται για κομμάτι πυραύλου, θα είναι το πρώτο ανθρώπινο κατασκεύασμα που επιστρέφει «σπίτι» του ανεξάρτητα.
Για να δούμε… θα πέσει “αναίμακτα”;
ΠΗΓΗ
To «UFO» που θα πέσει στις 13 Νοεμβρίου στον Ινδικό ωκεανό To «UFO» που θα πέσει στις 13 Νοεμβρίου στον Ινδικό ωκεανό Reviewed by Unknown on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.