Αυτό το οκτάχρονο παιδί χρησιμοποιεί κρυστάλλινα πλέγματα για να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια και εξηγεί πώς λειτουργεί.


Λέγεται ότι τα σημερινά παιδιά θα είναι συνειδητά πολύ πιο ικανά από τις προηγούμενες γενιές μας. Αν αυτό αληθεύει, τότε το παρακάτω θα μπορούσε να είναι ένα αποδεικτικό στοιχείο περί τούτου.


Σε αυτό το βίντεο, ο οκτάχρονος Adam παρουσιάζει το τελευταίο του κρυσταλλικό πλέγμα το οποίο αποκαλεί πλέγμα «ιστό». Τραβάει την σκοτεινή ενέργεια και την μετατρέπει σε φως.

Δείτε το:Πήρε στον Adam περίπου 10 λεπτά για να χτίσει αυτό το πλέγμα το οποίο αποτελείται από διάφορους κρυστάλλους. Αμέθυστο, Αποφυλλίτη, Ουράνιο Γκρίζο Χαλαζία, καθαρά κομμάτια χαλαζία, Vogels λευκούς χαλαζίες, και αρκετά μικρά κομμάτια από Λεμούριους ΚρυστάλλουςΟ Adam δεν πήρε το σχέδιο του δικτύου από κάποιο βιβλίο ούτε το έψαξε στο ίντερνετ. Αντ’αυτού επέλεξε να ακούσει την καθοδήγηση των ίδιων των λίθων. Τι πιστεύετε ότι αυτά τα παιδιά θα κάνουν σε πέντε χρόνια από τώρα;


Μετάφραση: awakengr.com - Via
Αυτό το οκτάχρονο παιδί χρησιμοποιεί κρυστάλλινα πλέγματα για να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια και εξηγεί πώς λειτουργεί. Αυτό το οκτάχρονο παιδί χρησιμοποιεί κρυστάλλινα πλέγματα για να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια και εξηγεί πώς λειτουργεί. Reviewed by Unknown on 10:30 Rating: 5
Από το Blogger.