Αυτή είναι η πιο περίεργη μπανιέρα που έχετε δει ποτέ! (εικόνες)


Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε το μπάνιο σας στο σαλόνι του σπιτιού σας; Και μάλιστα σε μια στρογγυλή, γυάλινη μπανιέρα η οποία, όμως, δεν στέκεται στο πάτωμα αλλά κρέμεται από το ταβάνι.
Ο Ρώσος σχεδιαστής, Alexander Zhukovsky, δημιούργησε τη Bathsphere, που είναι βασισμένη στην ιδέα της δημιουργίας του χώρου μέσα στον χώρο. Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά θα μπορείτε να απομονωθείτε στον μικρό γυάλινο κόσμο αυτής της σφαίρας. Εσείς από τη μεριά σας μπορείτε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, το φωτισμό, τον ήχο και τις μυρωδιές που θα υπάρχουν μέσα στην μπανιέρα σας.

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα της βροχής την οποία μπορείτε να προσθέσετε μέσα στο στρογγυλό μπάνιο σας. Έτσι, ενώ θα απολαμβάνετε το ντους σας, θα βρέχει ταυτόχρονα από την γυάλινη οροφή της μπανιέρας.

Η Bathsphere ακολουθεί το τελευταίο trend στις μπανιέρες που τις θέλεις γυάλινες αντί για μαρμάρινες ή πορσελάνινες. Άλλωστε οι γυάλινες μπανιέρες προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε ένα μπάνιο ενώ το μειονέκτημά τους είναι ότι δεν προσφέρουν καθόλου ιδιωτικότητα.
Επειδή προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε η Bathsphere θα κυκλοφορήσει στην αγορά αλλά και ποια θα είναι η τιμή της, μπορείτε να αρκεστείτε (δύσκολο, αλλά προσπαθήστε) στις μπανιέρες που ήδη έχετε ή και στις γυάλινες που είναι φέτος πολύ στη μόδα.

ΠΗΓΗ
Αυτή είναι η πιο περίεργη μπανιέρα που έχετε δει ποτέ! (εικόνες) Αυτή είναι η πιο περίεργη μπανιέρα που έχετε δει ποτέ! (εικόνες) Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.