Επική γκάφα σε κηδεία στη Βρετανία

Επική γκάφα σε κηδεία στη Βρετανία όπου αντί για βίντεο-αφιέρωμα στους νεκρούς, προβλήθηκε… σκληρό πορνό!
Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη στο κρεματόριο της πόλης Κάρντιφ για να τιμήσουν δύο νεκρούς, έναν 33χρονο άντρα και το παιδί του που πέθανε στη γέννα. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο αυτοκίνητό επέβαιναν η εγκυμονούσα σύζυγός του και η μικρή του κόρη, οι οποίες διασώθηκαν. Λίγες μέρες αργότερα η γυναίκα του υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και γέννησε ένα αγοράκι το οποίο όμως δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Την ώρα της κηδείας όμως, όταν ο αρμόδιος πάτησε το κουμπί για να παίξει το αφιερωματικό βίντεο στις οθόνες εμφανίστηκε στην οθόνη ταινία πορνό! Αμέσως επικράτησε πανικός, ο πεθερός του άτυχου άντρα φώναζε για να σταματήσει να παίζει το πορνό, στους διοργανωτές όμως πήρε 4 ολόκληρα λεπτά μέχρι να το βγάλουν.

«Ήταν απόλυτα αηδιαστικό, ο ιερέας γύρισε να παίξει ένα βίντεο του Σάιμον, αλλά αντί για αυτό έπαιξε ένα σκληρό πορνογραφικό βίντεο στην οθόνη», δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους.

«Θυμάμαι να κοιτάω την οθόνη και να βλέπω κάποιου είδους βίντεο που έκανε πολλή φασαρία», ανέφερε από την πλευρά του ο αιδεσιμότατος Lionel Fanthorpe.

Οι διοργανωτές της κηδείας πάντως δηλώνουν ότι ακόμα δεν γνωρίζουν πώς συνέβη το εν λόγω περιστατικό και ότι θα προβούν σε έρευνα.
Επική γκάφα σε κηδεία στη Βρετανία Επική γκάφα σε κηδεία στη Βρετανία Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.