«Είμαι ο ίδιος άτομο με ειδικές ανάγκες και από προσωπική εμπειρία μου ήρθε η ιδέα για τη δημιουργία της συγκεκριμένης καντίνας. Να φτιάξουμε έναν χώρο με δική του ταυτότητα, στον οποίο θα εργάζονται μόνο άτομα με ειδικές ανάγκες.
«Θεωρώ ότι οι ανάπηροι αντιμετωπίζουν μια μορφή ρατσισμού, όμως είναι παραγωγικοί. Δεν μπορούμε να αποξενώνουμε έναν που πάσχει από ζαχαροδιαβήτη, έναν κωφάλαλο και έναν που έχει μια μορφή καρδιοπάθειας» τόνισε ο 33χρονος εμπνευστής της ιδέας.
Μεταγενέστερος στόχος του κ. Δαλούκα είναι, τους χειμερινούς μήνες, το εστιατόριο να μεταφέρεται σε πέτρινο κτίριο -στο οποίο θα έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες- μέσα στο ίδιο κτήμα ώστε να λειτουργεί το “La petite Cantine” καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Η στήριξη και εμπιστοσύνη όλων μας είναι κινητήριος δύναμη για την Καμπάνια:
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2421 21 0769 & E-mail: dion.daloukas@gmail.com
Τhe Idea Is In Action!
Ατομικά ή Ομαδικά, Ενίσχυσε την Ιδέα: PostBank – Eurobank 00070458844-7 &http://www.gofundme.com/cxrgok
To site GoFundMe δίνει την δυνατότητα της υποστήριξης του project οικονονικά για να πετύχει ο τελικός στόχος. Μπορείτε να συμβάλλετε όλοι για να γίνει ένα όραμα πραγματικότητα. Η κάθε ενίσχυση και στήριξη έχει σημασία και πραγματικά μετράει!
“Κινήσου με Καρδιά & Μυαλό” !
Πληροφορίες στο facebookμέσω diaforetiko.gr
Πηγη
La petite Cantine: Το πρωτοποριακό εστιατόριο στον Βόλο που έχει αποκλειστικά υπαλλήλους ΑΜΕΑ!
Reviewed by Unknown
on
01:08
Rating:


