Διάσημος τζογαδόρος αγόρασε σπίτι 5 εκατ. λίρες, αλλά δεν μπορεί να μπει

Ο Τούρκος τζογαδόρος, Orpen Kisacikoglu, αποφάσισε να κάνει στον εαυτό του δώρο ένα σπίτι στην πιο ακριβή συνοικία του Λονδίνου, μόνο που η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να μην έχει πρόσβαση σε αυτό

Ο τζογαδόρος Orpen Kisacikoglu, κατάφερε μέσω του πάθους του να συγκεντρώσει μια περιουσία εκατομμυρίων και να αγοράσει, μεταξύ άλλων και το σπίτι των ονείρων του.
Το σπίτι του, αξίας 6,5 εκατ. ευρώ βρίσκεται στο Highgate, μια γειτονιά της υψηλής κοινωνίας, στην οποία διαμένουν δεκάδες διασημότητες, επιχειρηματίες και πλούσιοι.

Όμως, όπως αποδείχθηκε η τύχη δεν του χαμογέλασε στην τελευταία του επένδυση, μιας και ο ίδιος ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με τον γείτονά του για ένα μικρό τμήμα του λιθόστρωτου δρόμου που βρίσκεται μπροστά από την έπαυλή του.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου βρίσκεται μπροστά από την είσοδο της οικείας, ωστόσο δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στον γείτονα που δεν του επιτρέπει να το καταπατά. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να μπει στο σπίτι του και να βρίσκεται στα μαχαίρια με τον γείτονά του, τον 62χρονο Keith King.

Ο δεύτερος που δεν είναι διατεθειμένος να χαριστεί στον Τούρκο γείτονά του, δεν γνώριζε ότι του άνηκε το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, καθώς το ανακάλυψε όταν ξεπλήρωσε την υποθήκη του και πήρε στα χέρια του τους τίτλους ιδιοκτησίας.

Μάλιστα, ο 62χρονος ζητά 640.000 ευρώ προκειμένου να του το παραχωρήσει, έχοντας ήδη απορρίψει την πρότασή του 35χρονου να το αγοράσει έναντι 2.500 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Kisacikoglu δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τόσο ακριβά το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία ενός νέου δρόμου που θα οδηγεί στο σπίτι του. Ο ίδιος έχει υποβάλλει αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο και περιμένει την έγκρισή του, προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες.

Αυτή του η απόφαση όμως, έχει αναστατώσει τους υπόλοιπους γείτονες που αντιδρούν, λέγοντας πως η συμπεριφορά του Τούρκου είναι ανάρμοστη και πως θα έπρεπε απλά να πληρώσει τον γείτονά του, ώστε να λήξει εκεί η υπόθεση.
ΠΗΓΗ
Διάσημος τζογαδόρος αγόρασε σπίτι 5 εκατ. λίρες, αλλά δεν μπορεί να μπει Διάσημος τζογαδόρος αγόρασε σπίτι 5 εκατ. λίρες, αλλά δεν μπορεί να μπει Reviewed by Unknown on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.