ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο αστυνομικός του επεισοδίου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε νέες περιπέτειες! Τον στρίμωξαν οι Κρητικοί αγρότες και… (φωτο)



Δείτε τις φωτογραφίες…
Πρωταγωνιστής σε νέο περιστατικό έγινε νωρίτερα ο αστυνομικός Βασίλης Ρόκκος. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. που είχε δεχθεί τα «πυρά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου γιατί έκλεινε το δρόμο διαδηλωτών προς τη Βουλή, βρέθηκε σήμερα σε κλοιό εξοργισμένων Κρητικών αγροτών οι οποίοι, μάλιστα του έβγαλαν και το πηλήκιο!
Αγρότες από την Κρήτη που είχαν περικυκλώσει από το πρωί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έμαθαν ότι περιπολικά είχαν ακινητοποιήσει στην πλατεία Καραϊσκάκη αγροτικό αυτοκίνητο φορτωμένο με αγροτικά προϊόντα. Ομάδα των αγροτών κατευθύνθηκε προς το σημείο για να μάθει τους ακριβείς λόγους που συνέβη αυτό και όταν ήρθαν σε ένα δρόμο αντιμέτωποι με ΜΑΤ και περιπολικά απλά τους πήραν στο κυνήγι, με τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να τρέχουν έντρομοι να διαφύγουν!
Προσπαθώντας να μάθουν τι συνέβη συνομίλησαν, σε έντονο ύφος, με αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων ήταν και ο κ. Ρόκκος. Μάλιστα κάποιος από τους αγρότες τού έβγαλε το πηλίκιο αλλά του το έδωσε πίσω λίγο αργότερα.
Ο κ. Ρόκκος είναι ο ίδιος αστυνομικός που τον περασμένο Μάιο είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την τότε πρόεδρο της Βουλής γιατί απλά εμπόδιζε τους διαδηλωτές να μπουν στη Βουλή!
πηγη
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο αστυνομικός του επεισοδίου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε νέες περιπέτειες! Τον στρίμωξαν οι Κρητικοί αγρότες και… (φωτο) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο αστυνομικός του επεισοδίου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου σε νέες περιπέτειες! Τον στρίμωξαν οι Κρητικοί αγρότες και… (φωτο) Reviewed by olablogs on 11:21 Rating: 5
Από το Blogger.