Η πόλη των βαμπίρ: Τι περίεργο συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία; (PHOTOS)

Στην πόλη Napier της Νέας Ζηλανδίας, η αστυνομία ερευνά μία σειρά επιθέσεων με δαγκώματα. Όπως θα καταλάβετε και σύμφωνα με τα λόγια της αστυνομίας, η υπόθεση είναι "λίγο περίεργη".

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κατεγράφησαν τρία τέτοια περιστατικά.

Πρώτα, μία γυναίκα δάγκωσε έναν άνδρα τόσο δυνατά που του έκοψε μία αρτηρία και στη συνέχεια μία άλλη γυναίκα συνελήφθη καθώς δάγκωσε το αυτί ενός άνδρα στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ.

Την ίδια μέρα, η αστυνομία κλήθηκε σε μία παμπ για να ερευνήσει καταγκελίες για έναν καυγά που περιελάμβανε-όπως καταλαβαίνετε-δαγκώματα. Οι αστυνομικοί πρόσθεσαν ότι μία γυναίκα παρενέβη στον καυγά μεταξύ του αδερφού της και ενός άνδρα, πηδώντας πάνω στον ξένο και δαγκώνοντάς τον στο λαιμό.

Ο άνδρας αυτός έχασε τόσο πολύ αίμα που εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η θεωρία για βαμπίρ ενισχύεται από τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της παμπ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν είχαν ξαναεμφανιστέι ποτέ στην παμπ αλλά ούτε και στην πόλη.
Η πόλη των βαμπίρ: Τι περίεργο συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία; (PHOTOS) Η πόλη των βαμπίρ: Τι περίεργο συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία; (PHOTOS) Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.