«Ζητείται μπάτλερ- Προσφέρουμε 175.000 δολάρια τον χρόνο»

Μια οικογένεια στο Σαν Φρανσίσκο αναζητά μπάτλερ και προσφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 175.000 δολαρίων ετησίως. Την αγγελία εντόπισε δημοσιογράφος της San Francisco Chronicle και την παρουσίασε στην στήλη της. ύμφωνα με τη δημοσιογράφο η αγγελία που δημοσιεύτηκε ζητά «μάνατζερ σπιτιού».

« Θα είστε υπεύθυνος για την φροντίδα πενταμελούς οικογένειας και ενός κουταβιού. Θα βοηθάτε στο σχεδιασμό ταξιδιών, κρατήσεων σε εστιατόρια, και στην ταχτοποίηση στις ντουλάπες ρούχων και τροφίμων. Αναζητάμε κάποιον που θα μπορεί να φτιάξει προγράμματα διαχείρισης για όλα όσα αφορούν το σπίτι, από την καταγραφή δώρων μέχρι τον συντονισμό των καθαριστριών και των επιστατών. Θέλουμε κάποιον που να μπορεί να δουλέψει σε επίσημα δείπνα αλλά δεν θα έχει πρόβλημα να εργαστεί και σε πιο χαλαρό περιβάλλον» γράφει η αγγελία.

«Αν δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια και θέλετε να είναι τα πάντα στη θέση τους, αλλά και να εργαστείτε για τους πιο αξιαγάπητους πελάτες, τότε στείλτε το βιογραφικό σας» συνεχίζει η αγγελία, ενώ υπογραμμίζεται πως όσοι έχουν εμπειρία στην αρχιτεκτονική ή την τέχνη θα προτιμηθούν, καθότι η οικογένεια έχει μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που συγκρίνεται με μουσείο.
ΠΗΓΗ
«Ζητείται μπάτλερ- Προσφέρουμε 175.000 δολάρια τον χρόνο» «Ζητείται μπάτλερ- Προσφέρουμε 175.000 δολάρια τον χρόνο» Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.