ΙΜΙΑ: “Αν τολμούσαμε εκείνη τη νύχτα η Τουρκία θα πήγαινε 50 χρόνια πίσω”! Ποιος το λέει

Ο Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος ε.α Παναγιώτης Λίτσας,εμμέσως απάντησε σ΄ όσα ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε για τα Ίμια σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

“Την νύχτα των Ιμίων εάν το τολμούσαμε θα είχαμε την Τουρκία 50 χρόνια πίσω”,είπε ο Αντιναύαρχος Λίτσας στην ομιλία του στην Σχολή Γονέων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης με θέμα «Το Πολεμικό μας Ναυτικό και τις ΕλληνοΤουρκικές σχέσεις».

Ομιλητής στην ίδια εκδήλωση και ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Άγγελος Συρίγος ο οποίος επεσήμανε ότι ”η πολιτική της γείτονος Τουρκίας είναι συνεχώς αντίθετη σχεδόν με όλους τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και η Ελλάδα δεν θα δεχτεί ποτέ τετελεσμένα γεγονότα. Η επιτυχία των σχεδίων τους θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που εμείς θα χειριστούμε τα θέματα. Θα υπερασπιστούμε με επιτυχία, υποστήριξε με χιούμορ “το κτήμα των παππούδων μας”.
ΠΗΓΗ
ΙΜΙΑ: “Αν τολμούσαμε εκείνη τη νύχτα η Τουρκία θα πήγαινε 50 χρόνια πίσω”! Ποιος το λέει ΙΜΙΑ: “Αν τολμούσαμε εκείνη τη νύχτα η Τουρκία θα πήγαινε 50 χρόνια πίσω”! Ποιος το λέει Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.