Φρίκη στήν Λέσβο! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αφόδευσαν μέσα σε εκκλησία και μετά πασάλειψαν με τα κόπρανα τις Εικόνες μας!

ΝΑΙ.ετσι οπως το ακουτε. Λαθρομεταναστεε μουσουλμανοι εκαναν την αναγκη τους μεσα σε εκκλησια της Λεσβου και μετα πασαλειψαν τις εικονες της εκκλησιας με τα κοπανα τους.Συνεληφθησαν επ αυτοφορω και οδηγηθηκαν στον εισαγγελεα.
Να δουμε τι ποινη θα τους επιβληθει και κατα ποσο θα τους συμαπαρασταθουν οι γνωστοι ΄'αλληλεγγυοι'.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ.
Φρίκη στήν Λέσβο! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αφόδευσαν μέσα σε εκκλησία και μετά πασάλειψαν με τα κόπρανα τις Εικόνες μας! Φρίκη στήν Λέσβο! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αφόδευσαν μέσα σε εκκλησία και μετά πασάλειψαν με τα κόπρανα τις Εικόνες μας! Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Post Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.