Πόση ασφάλεια παρέχει η Πάρνηθα για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου σε έναν πόλεμο;

Πόση ασφάλεια παρέχει η Πάρνηθα για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου σε έναν πόλεμο;
Σήμερα θα σας μιλήσω για την Πάρνηθα, γιατί αποτελεί τον βασικό ορεινό όγκο και σημείο που ιστορικά αποτέλεσμα σημείο διαφυγής σε όλους τους πολέμους.

Σε προγενέστερο άρθρο σας είχα περιγράψει ότι οι βασικοί δρόμοι διαφυγής από το νομό Αττικής περνούν από την Δυτική και την Κεντρική Πάρνηθα.
Σε συζήτηση που είχα με πολλούς φίλους όμως αντιλήφθηκα ότι μερικοί από εσάς έχουν επιλέξει την Πάρνηθα ως σημείο καταφυγής – επιβίωσης.
ΜΕΓΑ – ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ και θα σας εξηγήσω αμέσως γιατί.

Η Πάρνηθα είναι 101% χαρτογραφημένη. Μέχρι και τα μονοπάτια των Αλεπούδων και των Ελαφιών είναι χαρτογραφημένα και αυτό γιατί στους πρόποδες της υπάρχουν πολλές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και όλες έχουν τοποθεσία διασποράς την Πάρνηθα.
Εκτός από τις γνωστές στρατιωτικές εγκαταστάσεις (Τατόι, Καποτά, Ραντάρ, Κρυονέρι, ΜΑΚ, ΚΕΤΘ Αυλώνα) υπάρχουν και δύο απόρρητες εγκαταστάσεις εκτός Πάρνηθας που έχουν όμως σημεία διασποράς στο μεγάλο Βουνό της Αττικής.
Προσέξτε τα…
Πόση ασφάλεια παρέχει η Πάρνηθα για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου σε έναν πόλεμο; Πόση ασφάλεια παρέχει η Πάρνηθα για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου σε έναν πόλεμο; Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.