ΜH XΑΣΕΤΕ Η μάχη του τιραμισού -Οι Ιταλοί τσακώνονται για την «καταγωγή» του διάσημου γλυκού Η μάχη του τιραμισού -Οι Ιταλοί τσακώνονται για την «καταγωγή» του διάσημου γλυκού Οι 6 μεγαλύτερες απορίες για το διάστημα, που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει [εικόνες] Οι 6 μεγαλύτερες απορίες για το διάστημα, που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει [εικόνες] Συνάντηση Σάλλα – Φουξ για το τραπεζικό σύστημα Συνάντηση Σάλλα – Φουξ για το τραπεζικό σύστημα Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι «Αναψαν» τα κινητά στην Ολομέλεια -Ο Βούτσης κατάργησε το σύστημα που τα μπλόκαρε «Αναψαν» τα κινητά στην Ολομέλεια -Ο Βούτσης κατάργησε το σύστημα που τα μπλόκαρε Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Με αυτή τη δίαιτα express θα πετύχεις άμεσα αποτελέσματα! Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Με αυτή τη δίαιτα express θα πετύχεις άμεσα αποτελέσματα! Newsone.gr Δεν το έδειξε ΚΑΝΕΙΣ! Πεινάνε τα μισά παιδιά της Ελλάδας..

Μια έρευνα περίπου 2 ετών, που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Prolepsis, παρουσίασε τα στοιχεία που συγκέντρωσε και σόκαρε το πανελλήνιο!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 31/10/2014 έως και τις 30/4/2016, σε ευάλωτες κοινωνικοοικονομικά περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Ξάνθης, Ροδόπης, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Ημαθίας και υποστηρίζει ότι το 46% των παιδιών που κατοικούν στις συγκεκριμένες περιοχές... πεινάνε!

Τα στοιχεία αφορούν μόνο τις εν λόγω περιοχές, ωστόσο συγκριτικά με ολόκληρη την Ελλάδα, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό που προκαλεί ανησυχία.

Παράλληλα, η έρευνα παρουσίασε ότι:
Έχει εισόδημα μόνο ένας γονέας σε ποσοστό 80%.
Σε ποσοστό 34% δεν υπάρχει κανένα εισόδημα.
Ενώ το 17% υπέστη διακοπή ρεύματος.

Η αγροτική Ελλάδα υποφέρει, αλλά κανένας δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται, ενώ τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με την επικρατούσα κατάσταση στα Κέντα Φιλοξενίας και όχι με τους "ξεχασμένους" Έλληνες.
ΠΗΓΗ
ΜH XΑΣΕΤΕ Η μάχη του τιραμισού -Οι Ιταλοί τσακώνονται για την «καταγωγή» του διάσημου γλυκού Η μάχη του τιραμισού -Οι Ιταλοί τσακώνονται για την «καταγωγή» του διάσημου γλυκού Οι 6 μεγαλύτερες απορίες για το διάστημα, που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει [εικόνες] Οι 6 μεγαλύτερες απορίες για το διάστημα, που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει [εικόνες] Συνάντηση Σάλλα – Φουξ για το τραπεζικό σύστημα Συνάντηση Σάλλα – Φουξ για το τραπεζικό σύστημα Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι «Αναψαν» τα κινητά στην Ολομέλεια -Ο Βούτσης κατάργησε το σύστημα που τα μπλόκαρε «Αναψαν» τα κινητά στην Ολομέλεια -Ο Βούτσης κατάργησε το σύστημα που τα μπλόκαρε Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Με αυτή τη δίαιτα express θα πετύχεις άμεσα αποτελέσματα! Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Με αυτή τη δίαιτα express θα πετύχεις άμεσα αποτελέσματα! Newsone.gr Δεν το έδειξε ΚΑΝΕΙΣ! Πεινάνε τα μισά παιδιά της Ελλάδας..  ΜH XΑΣΕΤΕ  Η μάχη του τιραμισού -Οι Ιταλοί τσακώνονται για την «καταγωγή» του διάσημου γλυκού Η μάχη του τιραμισού -Οι Ιταλοί τσακώνονται για την «καταγωγή» του διάσημου γλυκού Οι 6 μεγαλύτερες απορίες για το διάστημα, που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει [εικόνες] Οι 6 μεγαλύτερες απορίες για το διάστημα, που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει [εικόνες] Συνάντηση Σάλλα – Φουξ για το τραπεζικό σύστημα Συνάντηση Σάλλα – Φουξ για το τραπεζικό σύστημα Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι Τι μπορείτε να κάνετε εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι «Αναψαν» τα κινητά στην Ολομέλεια -Ο Βούτσης κατάργησε το σύστημα που τα μπλόκαρε «Αναψαν» τα κινητά στην Ολομέλεια -Ο Βούτσης κατάργησε το σύστημα που τα μπλόκαρε Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Με αυτή τη δίαιτα express θα πετύχεις άμεσα αποτελέσματα! Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Με αυτή τη δίαιτα express θα πετύχεις άμεσα αποτελέσματα! Newsone.gr Δεν το έδειξε ΚΑΝΕΙΣ! Πεινάνε τα μισά παιδιά της Ελλάδας.. Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.