Παραμιλάνε με ΑΤΙΑ στην Τουρκία κατά την περίοδο του Ραμαζανίου! (Εικόνες)

Δεκάδες άνθρωποι στην τουριστική περιοχή της Αλικαρνασσού στην επαρχία της Μούγλα,είδαν ένα φωτεινό αντικείμενο να κινείται με αστάθεια στον ουρανό, λέγοντας ότι μπορεί να είναι ένα ΑΤΙΑ.

Το υποτιθέμενο «διαγαλαξιακό» αντικείμενο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια του Σαχούρ, του γεύματος δηλαδή λίγο πριν από την αυγή κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, δημιουργώντας ενθουσιασμό στην περιοχή, καθώς οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι το αντικείμενο παρέμεινε στον ουρανό για 20 περίπου λεπτά, σύμφωνα με την hurriyet.

«Όταν φτάσαμε για το Σαχούρ, πήγαμε στην ταράτσα του σπιτιού. Πάντα μου αρέσει να βλέπω τον ουρανό και να παρακολουθώ τα αστέρια. Σοκαρίστηκα όταν είδα ένα αντικείμενο που ποτέ δεν έχω ξαναδεί, να λάμπει και να κάνει απότομες κινήσεις αλλάζοντας παράλληλα το χρώμα του», είπε ο Νετζλά Καράκα, 39 ετών, ο οποίος τράβηξε φωτογραφίες του ΑΤΙΑ, ενώ πρόσθεσε ότι το «αλλόκοτα κινούμενο» αντικείμενο δεν έμοιαζε με αεροπλάνο.

«Γείτονες και συγγενείς μας το είδαν επίσης. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός και αμέσως νομίζαμε ότι μπορεί να είναι ένα ΑΤΙΑ», πρόσθεσε.
Ηλίας Σιατούνης
Παραμιλάνε με ΑΤΙΑ στην Τουρκία κατά την περίοδο του Ραμαζανίου! (Εικόνες) Παραμιλάνε με ΑΤΙΑ στην Τουρκία κατά την περίοδο του Ραμαζανίου! (Εικόνες) Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.