Αστυνομικός ηχογραφεί UFO πάνω από το Όρεγκον [Βίντεο]

Αστυνομικός ηχογραφεί UFO πάνω από το Όρεγκον, στις 17 Μαρτίου του 1981 και ώρα 04:03 π.μ.

Στην περιοχή της Αγίας Ελένης του Όρεγκον ο λοχίας Russell Yokum του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος βρίσκονταν σε οδήγηση στη λεωφόρο 30, που βρίσκεται δυτικά του ποταμού Κολούμπια, όταν ένα φωτεινό αντικείμενο τράβηξε την προσοχή του.

Το περίεργο φως αιωρούνταν ψηλά πάνω από τα παγωμένα νερά από το ποτάμι προς το αεροδρόμιο του Portland. Αυτό που τράβηξε την προσοχή του λοχία ήταν πόσο φωτεινό ήταν το αντικείμενο που έκανε το ποτάμι να λάμπει όπως στο φως της ημέρας. Ο λοχίας Yokum κάλεσε αμέσως την έδρα του για να ενημερώσει για το μυστηριώδες φως που ταξιδεύει πάνω από το ποτάμι.

Μέσα σε λίγα λεπτά αρκετοί αξιωματούχοι επιβολής του νόμου, και πολίτες, έδωσαν μαρτυρία για την περίεργη δραστηριότητα νωρίς το πρωί. Προς έκπληξή τους, το UFO έκπεμπε ένα ήχο υψηλής συχνότητας για λίγα λεπτά πριν χαθεί στο σκοτάδι. Ολόκληρη η συνομιλία και ο ήχος του UFO καταγράφηκαν από εκείνους που την άκουγαν.

Περίπου στο 2:00 λεπτό της εγγραφής, το στροβίλισμα του ήχου από το UFO που εκπέμπεται μπορεί να ακουστεί καθαρά:



ΠΗΓΗ
Αστυνομικός ηχογραφεί UFO πάνω από το Όρεγκον [Βίντεο] Αστυνομικός ηχογραφεί UFO πάνω από το Όρεγκον [Βίντεο] Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.