Κάθε φορά που Μένει σε ξενοδοχείο, Ψεκάζει το κρεβάτι με ΑΥΤΟ. Μόλις δείτε το Γιατί, θα το Κάνετε και Εσείς!

Αυτό το οικονομικό αντικείμενο μπορεί να βρεθεί σε κάθε φαρμακείο. Ενώ είναι πολύ καλό στην απολύμανση, το οινόπνευμα έχει και κάποιες υπέροχες χρήσεις όσον αφορά την υγεία και την ομορφιά!

Σκοτώνει τα έντομα του κρεβατιού
Τα έντομα αυτά λατρεύουν να ζουν από τους ανθρώπους και τα ζώα. Σιχαίνονται όμως το οινόπνευμα. Μπορείτε να το βάλετε σε ένα μπουκάλι σπρέι και να το ρίξετε πάνω στο στρώμα. Θα τα σκοτώσει αμέσως! Ίσως όμως χρειαστεί να ψεκάσετε αρκετές φορές για να απαλλαγείτε εντελώς από την παρουσία τους.

Χρησιμοποιήστε το αντί για πάγο σε ένα χτύπημα
Το οινόπνευμα δεν παγώνει όπως και το νερό. Αυτό είναι σημαντικό γιατί έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα χτύπημα και είναι πολύ πιο εύχρηστο από τον πάγο.

Αφαιρέστε το βερνίκι από τα νύχια
Το ασετόν είναι ένα πολύ δυνατό χημικό που εκτός από το ότι ξηραίνει τα νύχια, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι λειτουργεί σαν νευροτοξίνη και ερεθίζει το δέρμα, τα μάτια και τα πνευμόνια. Το οινόπνευμα ίσως χρειαστεί περισσότερη ώρα για να κάνει δουλειά, αλλά θα αποφύγετε ένα πολύ επικίνδυνο χημικό.

Απαλλαγείτε από τις ψείρες
Ξεχάστε τα ακριβά σαμπουάν. Το οινόπνευμα είναι πολύ πιο φτηνό και πιθανώς ήδη να το έχετε στο σπίτι σας! Βάλτε λίγο σε ένα μπουκάλι σπρέι με μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας και ψεκάστε το κεφάλι σας. Καλό είναι μετά να βουτήξτε τη βούρτσα μέσα σε οινόπνευμα για τουλάχιστον μια ώρα για να σιγουρευτείτε πως δεν έχει μείνει κάποια ζωντανή.

Μετά το ξύρισμα
Κάθε φορά που ξυρίζετε τα πόδια σας, το δέρμα σας μπορεί να ερεθιστεί και να μολυνθεί. Τρίβοντας με οινόπνευμα την περιοχή μετά το ξύρισμα, θα ανακουφιστείτε από ερεθισμούς και φλεγμονές.

Για να αφαιρέσετε το κερί από τα αυτιά
Οι μπατονέτες είναι αποδεδειγμένο πως μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναμίξετε οινόπνευμα και άσπρο ξίδι σε ένα μπολ, να βουτήξετε λίγο βαμβάκι και να ρίξετε μερικές σταγόνες στα αυτιά σας. Το κερί θα αρχίσει πολύ γρήγορα να διαλύεται.

Καταπολεμήστε την ακμή
Το οινόπνευμα φαίνεται να είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Καλό όμως θα ήταν να μην το παρακάνετε, γιατί μπορεί να προκαλέσετε ερεθισμούς.

Για τον έρπη
Ο έρπης δεν είναι τόσο επικίνδυνος, αλλά μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε πολύ άβολα. Ενώ το οινόπνευμα δεν θα μας θεραπεύσει, θα καταφέρει να κάνει ξηρό το δέρμα και έτσι θα απαλλαγούμε πιο γρήγορα από αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια. Βάλτε αρκετές φορές τη μέρα οινόπνευμα, μέχρι να εξαφανιστεί.

Σαν αποσμητικό
Βγήκατε έξω βιαστικά και ξεχάσατε να βάλετε αποσμητικό; Το οινόπνευμα μπορεί να κάνει μία πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι καλό να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, επειδή μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, αλλά σίγουρα θα σκοτώσει τα βακτήρια που βρίσκονται στην μασχάλη και ευθύνονται για τις άσχημες οσμές.

Δείτε στο βίντεο πώς να χρησιμοποιήσετε αλκοόλ για να φτιάξετε απολυμαντικό χεριών:



Κάθε φορά που Μένει σε ξενοδοχείο, Ψεκάζει το κρεβάτι με ΑΥΤΟ. Μόλις δείτε το Γιατί, θα το Κάνετε και Εσείς! Κάθε φορά που Μένει σε ξενοδοχείο, Ψεκάζει το κρεβάτι με ΑΥΤΟ. Μόλις δείτε το Γιατί, θα το Κάνετε και Εσείς! Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.