Αυτό που βρήκε αυτή η γυναίκα κάτω από το σπίτι της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η ανακαίνιση του σπιτιού μπορεί να αποκαλύψει όλα τα είδη των ξεχασμένων θησαυρών. Ρίχνοντας κάτω τους τοίχους ή σκίζοντας το πάτωμα συχνά αποκαλύπτει μπιχλιμπίδια που έχουν κυριολεκτικά γλιστρήσει μέσα από τις ρωγμές. Μερικές φορές, αυτά τα ευρήματα βρίσκονται από τον νέο ιδιοκτήτη του σπιτιού μετά ακόμα από πολλές γενιές.
Η Ericka Karner έκανε ανακαίνιση το πατρικό της στο Σαν Φρανσίσκο … όταν ένας από τους εργολάβους έφερε στο φως κάτι ασυνήθιστο.
Κάτω από το σπίτι ήταν ένα μικρό κουτί από ξύλο και γυαλί.

Συνειδητοποίησαν ότι το κουτί ήταν στην πραγματικότητα ένα φέρετρο που περιέχει μέσα ένα μικρό παιδί, που πιστεύεται ότι είχε θαφτεί πριν από 120 χρόνια, όταν η γη ήταν ακόμα ένα ενεργό νεκροταφείο.

Με καμία ιδέα του τι να κάνει με τα λείψανα του κοριτσιού – και καμία ένδειξη ως προς την ταυτότητά της – η Erika ξεκίνησε μια προσπάθεια για να λύσει αυτό το παράξενο μυστήριο.



Ας ελπίσουμε ότι, ήταν Erika είναι σε θέση να μεταφέρει με επιτυχία το φέρετρο, έτσι ώστε η «Μιράντα» να αναπαυθεί εν ειρήνη για άλλη μια φορά.
ΠΗΓΗ
Αυτό που βρήκε αυτή η γυναίκα κάτω από το σπίτι της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Αυτό που βρήκε αυτή η γυναίκα κάτω από το σπίτι της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.