Εσείς αφήνετε τις βαλίτσες στη ρεσεψιόν την τελευταία μέρα των διακοπών; Δείτε τι έπαθε ένα ζευγάρι Βρετανών

Πρέπει να κάνετε check out από το ξενοδοχείο σας το πρωί, αλλά η πτήση σας φεύγει αργά το βράδυ, οπότε τι γίνεται με τις αποσκευές σας;

Είναι ένα δίλημμα των διακοπών που οι περισσότεροι από εμάς έχουν αντιμετωπίσει κάποια στιγμή.

Η προφανής λύση είναι να αφήσετε τις αποσκευές σας στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όπως άλλωστε κάνουν εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Αλλά η περιπέτεια που πέρασε ένα ζευγάρι, θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε.

Οι Ann και Paul Arrowsmith από το Staffordshire, προσπαθούσαν να «σκοτώσουν» το χρόνο τους την τελευταία ημέρα των διακοπών τους σε πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Τουρκία.

Καθώς πετούσαν το απόγευμα, αποφάσισαν να κάνουν check out το πρωί και να απολαύσουν ένα πλήρες πρωινό δίπλα στην πισίνα. Έτσι ρώτησαν το προσωπικό του ξενοδοχείου που θα μπορούσαν να αφήσουν τις αποσκευές τους.

«Εκείνοι είπαν ότι ήταν απολύτως εντάξει να τις αφήναμε στα αριστερά της ρεσεψιόν και μου είπαν 'Ο γκρουμ θα τις οργανώσει και θα τις βάλει στο λεωφορείο', είπε η Ann.

Αλλά όταν το ζευγάρι επέστρεψε να τις πάρει, εκείνες είχαν εξαφανιστεί.

Το ζευγάρι συνομίλησε με όλες τις εταιρείες σε περίπτωση που είχαν καταλήξει σε λάθος λεωφορείο, αλλά εις μάτην.

Η Ann, ο Paula και ο γιος τους Tyler, αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν με βρεγμένα ρούχα.

Το χειρότερο όμως ήταν, όταν το ζευγάρι ανακάλυψε ότι οι τρεις βαλίτσες περιείχαν πράγματα αξίας 3,000 λιρών και δεν καλύπτονταν από την ασφάλιση των διακοπών τους.
Μάλιστα, ενημερώθηκαν ότι δεν θα πάρουν... ούτε μια δεκάρα, επειδή είχαν αφήσει τις αποσκευές τους «χωρίς επίβλεψη».
ΠΗΓΗ 
Εσείς αφήνετε τις βαλίτσες στη ρεσεψιόν την τελευταία μέρα των διακοπών; Δείτε τι έπαθε ένα ζευγάρι Βρετανών Εσείς αφήνετε τις βαλίτσες στη ρεσεψιόν την τελευταία μέρα των διακοπών; Δείτε τι έπαθε ένα ζευγάρι Βρετανών Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5
Από το Blogger.