Διακοσμήσεις με ψάθινα ΚΑΠΕΛΑ

Aν είστε από εκείνους που έτσι κι αλλιώς σας αρέσουν και τα φοράτε τοκαλοκαίρι, δεν έχετε παρά αντί για την ντουλάπα να τα "τακτοποιείτε" απευθείας στον ...τοίχο ή να γεμίσετε με αυτά τηνκρεμάστρα στην είσοδο ή το καθιστικό που τον χειμώνα χρησιμοποιείτε για ομπρέλες και παλτά.

Ακόμη και χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό για το που και πως ακριβώς θα "εκτεθούν" είναι από τα αντικείμενα που δημιουργούν καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και διακοσμούν εξαιρετικάκαλαίσθητα, ακόμη και απλώς ακουμπισμένα ή ...πεταμένα σε οποιοδήποτε σημείο.
Οι υπόλοιποι, προμηθευτείτε φθηνά και απλά ψάθινακαπέλα σε διαφορετικά σχέδια και χρησιμοποιήστε τα είτε μεμονωμένα είτε αρκετά μαζί για διακοσμητικέςσυνθέσεις, σαν να επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε ψάθινο αντικείμενο.

Για να εμπλουτίσετε ή να δώσετε χρώμα σε μια τέτοια σύνθεση από διακοσμητικάκαπέλα μπορείτε να τους τους προσθέσετε μικρά ή μεγαλύτερα υφασμάτιναστοιχεία, κορδέλες, μαντήλια κλπ. να βάψετε μεμπογιά κάποια μέρη του καπέλου ή και ναεπεξεργαστείτε την επιφάνειά τουςμ ε την τεχνική του ντεκουπάζ χρησιμοποιώντας χαρτί ήύφασμα σε μοτίβα και χρώματα που να ταιριάζουν με τον χώρο που θα τα τοποθετήσετε
Ιδανική καλοκαιρινή διακόσμηση για εξοχικά σπίτια, για χώρους διακοσμημένους σε γήινες αποχρώσεις, για να δώσετε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ στηνείσοδο του σπιτιού, σε ένα χωλ, σε ένα σημείο τουκαθιστικού ή και της κρεβατοκάμαρας, συνδυάζονταςμια σειρά από ψάθινα καπέλα με μερικά ακόμηκαλοκαιρινά διακοσμητικά στοιχεία και υφάσματα και φυσικά ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του, ένα ψάθινο καπέλο μπορεί όπως ακριβώς κι ένα ψάθινοκαλάθι, με τις ανάλογες μετατροπές να ...μεταμορφωθεί σε αντικείμενα όπως φωτιστικά,ρολόγια τοίχου κλπ. ενώ είναι από τα ιδανικάδιακοσμητικά στοιχεία, ταιριασμένα στο ίδιο σημείο με κάποιες γκραβούρες, παλιές φωτογραφίες, παλαιάαντικείμενα κλπ. για να δημιουργήσετε διακοσμήσεις σε vintage ύφος.



















































































Διακοσμήσεις με ψάθινα ΚΑΠΕΛΑ Διακοσμήσεις με ψάθινα ΚΑΠΕΛΑ Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.