Κατασκευές για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους με ΤΟΥΒΛΑ

Απλά, διακοσμητικά ή παλαιωμένης όψης και οποιουδήποτε σχήματος και απόχρωσης, τα τούβλα είναι από τα υλικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να "ντύσετε" και ναομορφύνετε αυλές και κήπους με πολλούςδιαφορετικούς τρόπους.

Ιδανικά για να οριοθετήσετε/περιφράξετεπαρτέρια, για την δημιουργίαδιαδρόμων αλλά και κάθε είδους χτιστής διακοσμητικής κατασκευής.
Ανάλογα με την χρήση για την οποία θα τα επιλέξετε, μπορούν να χρησιμοποιηθούναυτούσια, κομμένα σε κομμάτια, σε διάταξηοριζόντια, κάθετη ή διαγώνια δημιουργώντας πολύ όμορφουςσχηματισμούς τόσο ωςπλακόστρωση όσο και σε τοιχία - φράκτες, να συνδυαστούν μεταξύ τους αλλά και με υλικά όπως χαλίκι, διαφόρων ειδών πλάκες-πέτρες κλπ.
Σε όλων των τύπων τις χτιστές κατασκευές θα τα χτίσετε- συγκολλήσετε μεταξύ τους με κονίαμα λάσπης(τσιμέντο-οικοδομική άμμος-νερό) εκτός από πολύ μικρέςκατασκευές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κόλλα για πλακάκια, ενώ χρησιμοποιώνταςκυβόλιθους ή κομμένες πέτρες μεγάλου βάρους, μπορείτε να δημιουργήσετε σε έναν κήπο τοιχάκια, παρτέρια και κάθε μορφής στοιχεία απλά τοποθετώντας τα στην σειρά χωρίς χρήσησυγκολλητικού υλικού. Δείτε στο video μια τέτοια κατασκευή χωρίς την χρήση λάσπης-κόλλας.
Φυσικά σε οποιαδήποτε παρόμοιαιδέα μπορούν να αντικατασταθούν από κυβόλιθους κάθε μορφής ή άλλου είδους πέτρες, όμως ακόμη κι αν επιλέξετε διακοσμητικά πουκοστίζουν παραπάνω από τα απλά, τα τούβλα εκτός από ιδιαίτερακαλαίσθητη συχνά είναι και οικονομικότερη λύση σεσύγκριση με πολλές άλλεςπαρεμφερείς επιλογές γιαεξωτερικούς χώρους, αφού το κόστος εργατικών σε αυτού του είδους της εργασίες είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από εκείνο των υλικών και με λίγη ...εξάσκηση θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο δύσκολο το να κατασκευάσετε μόνοι σας μικρές χτιστές κατασκευές και πάντως πολύευκολότερο από το μόνοι σας να ...ρίξετε τσιμέντα.

















































































Κατασκευές για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους με ΤΟΥΒΛΑ Κατασκευές για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους με ΤΟΥΒΛΑ Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.