Το Facebook θα μας δείχνει υποχρεωτικά διαφημίσεις

Το Facebook πραγματικά σχεδόν κάθε μήνα αλλάζει την πολιτική που επιλέγει να...
ακολουθήσει, σχετικά τις διαφημίσεις που βλέπουν οι χρήστες του. Έτσι, μία ακόμη αλλαγή ήρθε σήμερα:

Πρώτα τα άσχημα νέα: Το Facebook θα ξεκινήσει να αγνοεί τον Ad Blocker που πολύ πιθανόν να χρησιμοποιείτε. Το Facebook πρέπει κάπως να βγάλει χρήματα, οπότε το παραπάνω γεγονός δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Βέβαια σαν “καλόπιασμα” το Facebook προχωρά στην δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου τρόπου για να ελέγχουμε τις διαφημίσεις που θέλουμε να βλέπουμε.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι ο νέος τρόπος ελέγχου είναι πλέον πολύ απλός και εύκολος. Μπορείτε να τις βρείτε στην πάνω δεξιά γωνία τις κάθε διαφημίσεις και στο σημείο και στο σημείο που αναφέρει “γιατί το βλέπω αυτό”. Πατώντας πάνω σε αυτή της επιλογή θα σας εμφανιστούν διάφορες πληροφορίες για εσάς, όπως για παράδειγμα την ηλικία σας, το φύλο σας, αλλά και τα ενδιαφέροντα σας.

Για παράδειγμα αν είστε όλη μέρα στο προφίλ της Gazzetta, μην αναρωτηθείτε αν σας εμφανιστούν διαφημίσεις για αγώνες ή για αθλητικά είδη!
Το Facebook θα μας δείχνει υποχρεωτικά διαφημίσεις Το Facebook θα μας δείχνει υποχρεωτικά διαφημίσεις Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.