ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ στην ΚΙΝΑ, είναι ΙΔΙΟ με ΕΚΕΙΝΟ στην ΙΝΔΙΑ; (εικόνες video)

Τεράστιος Ιπτάμενος δίσκος εμφανίστηκε στον ουρανό του Heilongtan Reservoir, νοτιοδυτική Κίνα του Sichuan Province. Τουρίστες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν το αντιλήφθηκαν. Ισχυρίστηκαν ότι είδαν αυτό το γιγαντιαίο αντικείμενο να κινείται στον ουρανό.
Αστραπιαία οι φωτογραφίες έγιναν viral στα κινέζικα social media.


ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ στην ΚΙΝΑ
Πολλές υποθέσεις έγιναν περί αυτού -αν πράγματι πρόκειται για κάτι συμπαγές ή αν πρόκειται για κάποιον φυσικό σχηματισμό όπως τα φακοειδή σύννεφα, τα οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων θυμίζουν ιπτάμενο δίσκο.

Υπάρχει και η περίπτωση να πρόκειται για κάποιο σφάλμα στον φακό της φωτογραφικής μηχανής.

Μητρικό εξωγήινο σκάφος πάνω απο την Ινδία
Ωστόσο, ο τρόπος κίνησης του πιθανού ιπτάμενου οχήματος, σύμφωνα με τις φωτογραφίες και το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της κίνησης, το «σύννεφο» δεν διαλύεται, οδηγεί κατευθείαν σε συμπεράσματα ότι πρόκειται για ένα τεράστιο ιπτάμενο δίσκο – μητρικό σκάφος, τύπου Independence Day, της γνωστής ταινίας.

Φυσικά, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του photoshop.

Άραγε είναι σύμπτωση που ένα παρόμοιο αντικείμενο εμφανίστηκα και στην Ινδία:Ένα περίεργο αντικείμενο φωτογραφήθηκε πάνω απο την πόλη Mantripukhri στην Ινδία.

Ειδικοί που εξέτασαν τις φωτογραφίες έδωσαν την εξήγηση πως πρόκειται για ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο φακοειδών σύννεφων, δηλαδή σύννεφα τα οποία έχουν το σχήμα δίσκου και πολλές φορές δίνουν την εντύπωση UFO, όπως τα έχουμε συνηθίσει στο μυαλό μας.

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ερωτηματικά.



Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να είναι και τα δύο πραγματικά ή και τα δύο ψεύτικα, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;
Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας.






ΚΑΤΙ μας ΚΡΥΒΕΙ η NASA στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ της

Η NASA είναι μία υπηρεσία που πολλές φορές μας κρύβει πράγματα ενώ κάποιες άλλες αποκρύπτει ή δεν παραδέχεται κάποια άλλα. Πρόσφατα, έβγαλε μία επίσημη ανακοίνωση διάψευσης ότι υπάρχει κίνδυνος πτώσης μεγάλου μετεωρίτη στη γη, την στιγμή που… κάνει συνεργασίες για αυτό που διέψευσε ότι δεν υπάρχει… Τι συμβαίνει; Τι μας κρύβει;

Η NASA και η National Nuclear Security Administration (εθνική διοίκηση πυρηνικής ασφάλειας) συνασπίζονται για να προσπαθήσουν να βρουν έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα για να καταστρέψουν αστεροειδείς που απειλούν τον πλανήτη μας ή, τουλάχιστον, να τους ωθήσει εκτός πορείας.

Αυτή η προσπάθεια ακούγεται καλή, αλλά ταυτόχρονα πολύ παράξενη, αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι μόλις πριν από μερικές εβδομάδες (με αφορμή μία υστερία που έχει καταλάβει κυρίως την Αμερική σχετικά με μία προφητεία και διάφορες προβλέψεις ότι ένας τεράστιος μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη) η NASA ανακοίνωσε δημοσίως ότι γνώριζε πως «κανείς αστεροειδής ή κομήτης δεν βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη» και ότι «δεν υπάρχει μεγάλο αντικείμενο που είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη κάποια στιγμή στα επόμενα εκατοντάδες χρόνια «.
Αν αυτό που η NASA ανακοίνωσε είναι αλήθεια, τότε, προφανώς θα είναι μια τεράστια σπατάλη χρόνου, χρήματος και πόρων για να γίνουν εργασίες σε έναν τρόπο για το πως θα καταστρέψει αστεροειδείς, μετεωρίτες κλπ, με τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Γιατί, λοιπόν, η NASA ξαφνικά δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με την απειλή των μεγάλων αστεροειδών, αν κάποιος δεν είναι πιθανό να μας χτυπήσει «οποιαδήποτε στιγμή μέσα στα επόμενα αρκετές εκατοντάδες χρόνια»;

Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω από αυτά που ανακοινώνουν προκειμένου να εφησυχαστεί ο κόσμος; Ή μήπως είναι δικαιολογίες και στάχτη στα μάτια για κάτι αλλο πιο κρυφό;



ΠΗΓΗ
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ στην ΚΙΝΑ, είναι ΙΔΙΟ με ΕΚΕΙΝΟ στην ΙΝΔΙΑ; (εικόνες video) ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ στην ΚΙΝΑ, είναι ΙΔΙΟ με ΕΚΕΙΝΟ στην ΙΝΔΙΑ; (εικόνες video) Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.