Μπορεί κάποιος ανασφάλιστος να έχει φθηνή πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις;

Στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε, ένα σημαντικό ποσοστό συνανθρώπων μας βρίσκεται αντιμέτωπο με τη μακροχρόνια ανεργία ή με σημαντικές οικονομικές δυσκολίες. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν υπάρχει η δυνατότητα κοινωνικής ασφάλισης κι έτσι, η πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη και δαπανηρή.

Ωστόσο, υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ οικονομική.

Τα ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την ανάγκη αυτή, παρέχοντας στον καθένα πρόσβαση σε αξιόπιστα διαγνωστικά κέντρα και σε εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Και μάλιστα, με πολύ χαμηλό κόστος, χωρίς να υπάρχει όριο ηλικίας ή να ελέγχεται ιατρικό ιστορικό.

Η διαδικασία απόκτησης των προγραμμάτων αυτών είναι απλή και γρήγορη. Το κόστος τους είναι περίπου 100 με 120 ευρώ το χρόνο, ανεξάρτητα από την ηλικία, και μας παρέχουν τη δυνατότητα δωρεάν επισκέψεων σε εφημερεύοντες ιατρούς ιδιωτικών νοσοκομείων, απεριόριστων προγραμματισμένων επισκέψεων σε συνεργαζόμενους γιατρούς με κόστος 10 ή 15 ευρώ, σε διαγνωστικές εξετάσεις με συμμετοχή μόνο 10% με 15% και σε δωρεάν ετήσιο check-up.

Με ένα τηλεφώνημά σας στο 210 960 8888 μπορούμε να λύσουμε κάθε απορία που μπορεί να έχετε σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Μπορεί κάποιος ανασφάλιστος να έχει φθηνή πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις; Μπορεί κάποιος ανασφάλιστος να έχει φθηνή πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις; Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.