Κοπέλα στη Βρετανία ισχυρίζεται πως είδε λυκάνθρωπο. Πώς τον περιέγραψε;

Μια κοπέλα ισχυρίζεται πως είδε έναν «λυκάνθρωπο» μεγαλύτερο από 2 μέτρα να περπατάει στα δύο του πόδια σε περιφερειακό δρόμο.

«Ήταν σαν ένας μεγάλος σκύλος, πιθανότατα μεγαλύτερος από το αυτοκίνητό του, αλλά είχε ανθρώπινο πρόσωπο» λέει η 24χρονη Τζέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Γιορκσάϊρ.

Με τα χρόνια, έχουν υπάρξει και άλλοι που ισχυρίστηκαν πως έχουν δει το συγκεκριμένο πλάσμα το οποίο είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία ως «Old Stinker».

Η Τζέμα, που δουλεύει σε σύλλογο προστασίας άγριας ζωής, είπε επίσης πως στην αρχή ο «λυκάνθρωπος» περπατούσε στα τέσσερα, ενώ όταν είδε το αυτοκίνητο σηκώθηκε στα δύο πίσω πόδια και ξεκίνησε να περπατά προς το μέρος της.

«Η πρώτη που σκέψη ήταν να συνεχίσω να οδηγώ. Και αυτό έκανα…ευτυχώς ο λυκάνθρωπος δεν με ακολούθησε. Τρόμαξα πάρα πολύ πραγματικά. Όλοι όσοι ήταν στο αυτοκίνητο τρόμαξαν!» λέει η Τζέμα.

Κοπέλα στη Βρετανία ισχυρίζεται πως είδε λυκάνθρωπο. Πώς τον περιέγραψε; Κοπέλα στη Βρετανία ισχυρίζεται πως είδε λυκάνθρωπο. Πώς τον περιέγραψε; Reviewed by Unknown on 12:47 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.