Έξυπνο κόλπο για να κερδίζεις πάντα στο ΚΙΝΟ! – Κόλπο για να μπορέσεις να βγάλεις λεφτά από το ΚΙΝΟ

Το ΚΙΝΟ είναι ένα προκαθορισμένο αριθμολαχείο το οποίο είναι τόσο συναρπαστικό που γοητεύει και μαγνητίζει τον παίκτη.Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ΚΙΝΟ είναι δύο.

Το ένα είναι η επιλογή στοιχηματισμού μέσα από 12 επιλογές παιχνιδιού και το άλλο είναι το γεγονός ότι διεξάγονται κληρώσεις κάθε 5 λεπτά. Αν παρατηρήσουμε την συμπεριφορά της κληρωτίδας θα δούμε ότι αρκετές φορές οι αριθμοί δηλαδή βγαίνουν μαζί σε κάποιες δεκάδες ή λήγοντες.

Οι δεκάδες είναι οι οριζόντιες στήλες που βλέπουμε στο δελτίο (1-10,11-20,21-30κ.λ)και οι λήγοντες είναι οι κάθετες στήλες (1-11…71,2-12…72κ.λ.). Θα σας συμβούλευα λοιπόν πριν παίξετε ΚΙΝΟ να παρατηρήσετε τις δεκάδες και τα λήγοντα που βγαίνουν πιο συχνά εκείνη την ώρα και να κυνηγήσετε αριθμούς μέσα σ’αυτά. Αν καθίσετε στο πρακτορείο για πολύ ώρα τότε δείτε που κολάνε οι αριθμοί δεκάδες ή λήγοντες και παίξετε 2 ή 3 ή 4 αριθμούς ποντάροντας 2 ή 3 ή 5 ευρώ.Έχετε πολλές πιθανότητες να βγάλετε ένα καλό χαρτζηλίκι.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μην πάρετε πολλά χρήματα μαζί σας γιατί το κίνο είναι τζόγος και μπορείτε να χάσετε πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβετε.
Πάρτε λίγα χρήματα μαζί σας και παίξετε,μην παρασύρεστε. Ο άλλος τρόπος για να κερδίσετε είναι να φύγετε προετοιμασμένοι από το σπίτι έχοντας έτοιμα τα δελτία σας είτε παίζοντας από τις προτάσεις μας είτε από τα συστήματα μας παίζοντας τουλάχιστον 10 κληρώσεις.
Τα τυχερά παιχνίδια συναρπάζουν τους οπαδούς τους όσο ενοχλούν τους κριτικούς τους. Στηρίζονται στην βαθιά επιθυμία του ανθρώπου να διακινδυνεύσει και στην ελπίδα του να κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά.
Τα τυχερά παιχνίδια βασίζονται σε ανεπτυγμένα μαθηματικά και υπάγονται στους νόμους των πιθανοτήτων. Είναι ουσιαστικά η ανάληψη κινδύνου (ρίσκου) για να κερδίσεις μεγάλα ως και τεράστιας αξίας έπαθλα (χρήματα – αντικείμενα).

To πιο δημοφιλές παιχνίδι στην Ελλάδα βάσει επίσημων στοιχείων της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι το ΚΙΝΟ και ακολουθεί το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που αφορά τον στοιχηματισμό σε αθλητικά γεγονότα. Τα τυχερά παιχνίδια είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή στους Έλληνες, αρκεί να σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι αποτελεί ουσιαστικά έθιμο η χαρτοπαιξία την Πρωτοχρονιά. Αν συμπεριλάβουμε και το στοίχημα σε αυτήν την κατηγορία τότε το ποσό που αντιστοιχεί στη νόμιμη και μόνο αγορά τυχερών παιχνιδιών είναι περί τα 9,4 δισεκατομμύρια ευρώ, κατατάσσοντας την Ελλάδα στη δεύτερη χώρα παγκοσμίως στην κατά κεφαλή δαπάνη για τον τζόγο.
ΠΗΓΗ
Έξυπνο κόλπο για να κερδίζεις πάντα στο ΚΙΝΟ! – Κόλπο για να μπορέσεις να βγάλεις λεφτά από το ΚΙΝΟ Έξυπνο κόλπο για να κερδίζεις πάντα στο ΚΙΝΟ! – Κόλπο για να μπορέσεις να βγάλεις λεφτά από το ΚΙΝΟ Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.