Μεταμορφώσε τον καθρέφτη του μπάνιου σε Hi-Tech συσκευή του μέλλοντος

O μηχανικός της Google, Max Braun ήθελε τον καθρέφτη μπάνιο να τους προσφέρει περισσότερα απο το πρόσωπο του και έτσι με φουτουριστικό εξοπλισμό που θα βλέπατε μονο σε ταινίες του είδους μεταμορφώσε τον καθρέφτη του μπάνιου σε έναν hi-tech καθρέφτη που μεταδίδουν πληροφορίες απευθείας πάνω του.

Μολονότι που αυτή η εξυπνη κατασκευή δεν υπάρχουν ακόμη στην αγορά, τα μέρη που την αποτελούν υπάρχουν και έτσι ίσως για μερικούς να είναι αρκετά εύκολο να επιτευχθεί.

Εχοντας αυτό κατά νου, Ο Μax , αποφάσισε να κατασκευάσει τον δικο του καθρέφτη του μέλλοντος.
Το εντυπωσιακό DIY έργο έχει απαιτήσεις τόσο σε hi-tech αλλά και αναλογικα υλικά όπως ένα αμφίδρομο καθρέπτη, πάνελ, πλακέτα ελέγχου, διαφορα εξαρτήματα. Μετά από πολλά πειράματα και «κάποια αδιέξοδα», ο Braun τελικά ανακάλυψε το σωστό συνδυασμό εξαρτημάτων που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα .

Ο καθρέπτης είναι κομψός, μοντέρνος, και πάνω από όλα, είναι πολύ χρήσιμος όταν ετοιμάζεστε για την ημέρα.

Ο μηχανικός της Google Braun τονίζει ότι το έργο βρίσκεται ακομα σε εξέλιξη, αλλά έχει ήδη καταφέρει να προγραμματισεί κάποια φανταστικά χαρακτηριστικά. «Η ιδέα είναι ότι δεν να υπάρχει αλληλεπιδράσει με το UI [User interface]». «Αντιθέτως, ήθελε αυτόματες ενημερώσεις και να υπάρχει δη εντολή φωνητικής αναζήτησης για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.» Η δεξιά πλευρά του καθρέφτη εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα, ενώ η αριστερή πλευρά έχει τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και μια 24ωρη πρόγνωση καθώς και πρόσφατες ειδήσεις και πρωτοσέλιδα.

δείτε την απίστευτη κατασκευή του
ΠΗΓΗ
Μεταμορφώσε τον καθρέφτη του μπάνιου σε Hi-Tech συσκευή του μέλλοντος Μεταμορφώσε τον καθρέφτη του μπάνιου σε Hi-Tech συσκευή του μέλλοντος Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.