Παράξενος βράχος ανακαλύφθηκε στο Roswell

Ένας παράξενος βράχος με ασυνήθιστες μαγνητικές ιδιότητες βρέθηκε στα περίχωρα του Roswell. Ο βράχος αυτός έχει πάνω του σκαλισμένο φάσεις της Σελήνης, μια ηλιακή έκλειψη και την απεικόνιση ενός σουπερνόβα!! Η ανακάλυψη του έχει αιφνιδιάσει τους ερευνητές και επιστήμονες σε όλο το κόσμο εξετάζοντας το! Εάν αποδειχτεί ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, θα σηματοδότηση για δεύτερη φορά σε λιγότερο από έναν αιώνα ότι η περιοχή του Roswell δείχνει ότι έλαβε κοινοποίησης από το διάστημα.

Ο Δήμαρχος D. Largon, που είδε και άγγιξε τον βράχο είπε: «είναι ένας πολύ παράξενος βράχος..το άγγιξα το ένοιωσα και απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως φτιάχτηκε».

Ο βράχος έχει ένα κοκκινωπό χρώμα, είναι λιγότερο από 2 ίντσες πλάτος, και ζυγίζει περίπου 40 γραμμάρια και ανακαλύφθηκε το 2004 από τον επιχειρηματία Robert Roswell Ridge, 50 χρόνων, ο οποίος είπε ότι το βρήκε όταν είχε πάει για κυνήγι ελαφιών στην περιοχή Cedar Hill 17 μίλια από το σημείο που είχε συντριβή το UFO το 1947.

«είδα μερικά φρέσκα χνάρια (ελαφιών), και τα ακολούθησα», είπε: «όταν παρατήρησα το βράχο ήταν εν μέρει εκτεθειμένο γιατί ήταν καλυμμένο με άμμο, αλλά εγώ δεν το πήρα αμέσως, γιατί πίστευα ότι υπήρχαν ελάφια μπροστά μου και δεν ήθελα να διακόψω το κυνήγι».
Όταν κατάλαβε τι ακριβώς είναι ο βράχος, ότι δηλαδή δεν είναι κάτι που έχει γίνει από την φύση, σήκωσε το βράχο και τον έβαλε στην τσέπη του. Μετά έδειξε το βράχο στην οικογένεια του και τους φίλους του, και στη συνεχεια το τοποθετησε στο χρηματοκιβωτιο του, μέχρι πριν από 6 χρόνια, όταν από περιέργεια ήθελε να ανακαλύψει την αλήθεια.

Τον Ιούλιο του 2007 ήρθε σε επαφή με ερευνητές των UFO όπως τον Τσακ Ζουκόφσκι και Ντέμπι Ζιεγκέλμεγερ, οι οποίοι έμειναν κατάπληκτοι με αυτό που είδαν.

Ο Ζουκόφσκι είπε ότι οι ερευνητές, εντυπωσιάστηκαν πολύ, όταν παρουσίασε το βράχο σε έναν αριθμό εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένης και επιστήμονες από το Νέο Μεξικό, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος ο βράχος αυτός να μπορούσε να έχει σκαλιστεί ή διατηρηθεί με το τρόπο που έγινε, χωρίς εκλεπτυσμένο σύγχρονο εξοπλισμό, όπως τα λέιζερ και υψηλής ταχύτητας εργαλεία που δουλεύουν μέσω του νερού.

Ο Ζουκόφσκι δήλωσε: «η εικόνα του τεχνουργήματος φαίνεται κυριολεκτικά να τραβιέται από την επιφάνεια του κόκκινου βράχου ο οποίος είναι από καθαρό σιδηρομετάλλευμα. Έκτος από την παράξενη εμφάνιση του ο βράχος έχει περίεργες μαγνητικές ιδιότητες. Διατηρεί την μαγνητική πολικότητα του με την οποία μπορεί να γυρίσει μια βελόνα πυξίδας με καταγραφή του μαγνητικού πεδίου σε μέτρα..!! Η οβάλ πέτρα γυρίζει επίσης ανάλογα με την θέση ενός μαγνήτη πάνω από την επιφάνεια της εικόνας.



Υπάρχει και ένα άλλο παράξενο στην όλη υπόθεση..το 2007 με 2008 δημιουργήθηκε ένα αγρογλυφικό ακριβώς όπως το σχέδιο που έχει η πέτρα πάνω της. Μετά από αυτό βέβαια οι ερευνητές UFOλόγοι είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για βράχο εξωγήινης κατασκευής.
Παράξενος βράχος ανακαλύφθηκε στο Roswell Παράξενος βράχος ανακαλύφθηκε στο Roswell Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.