ΟΙ 3 ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Ο τρόπος για να κάνετε τον προσωπικό σας χώρο cozy και ζεστό δεν συμπεριλαμβάνει πάντα πανάκριβα έπιπλα και ντιζαινάτα αντικείμενα! Η Νεοϋορκέζα διακοσμήτρια Shannon Smith αποκαλύπτει πως υπάρχουν ορισμένοι απλοί κανόνες για να αλλάξουν θεαματικά τον χώρο σας, χωρίς απαραίτητα να είναι υψηλός ο προϋπολογισμός σας!

Υφές, χρώμα και κλίμακα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα όμορφο και αρμονικό χώρο και εκεί λοιπόν πρέπει να επικεντρωθείτε!

1. Χρώμα: Ο κανόνας για καλαίσθητο αποτέλεσμα προτείνει τρεις αποχρώσεις ή τρία διαφορετικά χρώματα. Προσπαθήστε να επιλέγετε πάντοτε τρία χρώματα - ένα ανοιχτό, ένα σκούρο και κάτι ενδιάμεσο. Αν αυτό δεν ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας ή το ύφος που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας, χρησιμοποιήστε απλά ένα χρώμα σε τρεις αποχρώσεις.


2.Υφή: Δώστε βάση σε πολλές και διαφορετικές υφές

Ανάλογα με τον κάθε χώρο του σπιτιού προσθέσετε στιλ με κουρτίνες, χαλιά, ριχτάρια, μικρά χαλάκια,vintage κομμάτια και φυσικά μαξιλαράκια! Πάντα δώστε προσοχή στην καλή ποιότητα των υφασμάτων για να φαίνεται το αποτέλεσμα κομψο!

3. Κλίμακα, γνωρίστε τους κανόνες της

Αν τα τετραγωνικά του σπιτιού σας δεν είναι πολλά, προσέξτε τα βαριά και ογκώδη έπιπλα και αντικείμενα που θα το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο μικρό. Αντίθετα προτιμήστε τους ανοιχτώχρομους πίνακες ή διακοσμητικά, τα λιτά έπιπλα, τους μεγάλους καθρέφτες και τα καλά χαλιά που θα κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός.

Επιμέλεια εικόνων: Φράγκου Ευαγγελία
ΠΗΓΗ
ΟΙ 3 ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΟΙ 3 ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.