9 Πράγματα που μας συμβαίνουν ακριβώς την Στιγμή που Πεθαίνουμε

23% των Αμερικανών πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή, αλλά σχεδόν όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό. Γι’αυτό και πάντα ενθουσιαζόμαστε όταν ακούμε τις ιστορίες ανθρώπων που πέρασαν στην άλλη πλευρά του τούνελ και επέστρεψαν.

Κάποιες από αυτές τις ιστορίες είναι συγκινητικές και άλλες τρομακτικές, αλλά υπάρχουν 9 πράγματα που έχουν περάσει σχεδόν όλοι όσοι έχουν γυρίσει στην ζωή.

Οι περισσότεροι είπαν ότι το περίφημο “φως στο τέλος του τούνελ” είναι αλήθεια.

Πολλοί ανέφεραν ότι είχαν μια εμπειρία στην οποία βγήκαν από το σώμα τους και είπαν ότι έβλεπαν το άψυχο σώμα τους κάτω ενώ εκείνοι αιωρούνταν από πάνω του. Πανικοβλήθηκαν προσπαθώντας να ενωθούν ξανά με το σώμα τους.

Μπορεί να εμφανίζονται και φύλακες άγγελοι στο δωμάτιο την ώρα του θανάτου. Κάποιοι λένε ότι τους οδήγησαν στην μετά θάνατον ζωή πριν επιστρέψουν στο σώμα τους.

Πολλοί λένε ότι τους επισκέφτηκε η μητέρα τους στο νεκροκρέβατο τους.

Πολλοί είπαν ότι όχι μόνο είδαν νεκρούς συγγενείς τους όταν πέθαναν, αλλά ήταν λες και βρίσκονταν σε ένα μεγάλο πάρτι.

Πολλοί είπαν ότι όντως η ζωή τους πέρασε μπροστά από τα μάτια τους, σαν ταινία με τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές τους.

Τις τελευταίες στιγμές πριν από τον θάνατο τους πολλοί είπαν ότι άκουγαν και ένιωθαν όλους όσους βρίσκονταν στο δωμάτιο μαζί τους. Είδαν τις προσπάθειες των γιατρών να του επαναφέρουν στην ζωή, αλλά ήταν ανίσχυροι και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Οι περισσότεροι είπαν ότι αισθάνθηκαν ηρεμία και γαλήνη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι πολλοί ανέφεραν ότι η αίσθηση του θανάτου ήταν τόσο ήρεμη και γαλήνια που δεν ήθελαν να επιστρέψουν στην ζωή.

Έχετε ακούσει εσείς καμία παρόμοια ιστορία από δικό σας άνθρωπο;
ΠΗΓΗ
9 Πράγματα που μας συμβαίνουν ακριβώς την Στιγμή που Πεθαίνουμε 9 Πράγματα που μας συμβαίνουν ακριβώς την Στιγμή που Πεθαίνουμε Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.