Αρχαίος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ οδηγούσε ΤΑΝΚΣ;..

Στην κοιλάδα της Φρυγίας,στην Τουρκία υπάρχουν πολλά ‘ίχνη’ τα οποία,εξαιτίας της έλλειψης ακριβούς χρονολόγησης, έχουν οδηγήσει αρκετούς ανθρώπους να τα χαρακτηρίσουν ‘αρχαία’.Τα ίχνη αυτά είναι απολιθωμένες αυλακιές που όπως όλα δείχνουν έχουν γίνει εκατομμύρια χρόνια πριν, από βαρέα οχήματα ενός αρχαίου εξωγήινου πολιτισμού, ο οποίος κινούνταν πάνω από το έδαφος όταν αυτό είχε καλυφθεί απο ηφαιστειακή στάχτη.

Ο δρ. Αλεξάντερ Κολτίπιν (Alexander Koltypin), επιφανής γεωλόγος στη Ρωσία, ισχυρίζεται ότι τα μυστηριώδη αυλάκια στην Κοιλάδα της Φρυγίας, στη σημερινή κεντρική Τουρκία, είναι τεχνητά και δημιουργήθηκαν από ίχνη γιγάντιων οχημάτων, πριν εκατομμύρια έτη, και όχι από τη φύση.

Όπως είπε: «Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αρχαία οχήματα με ρόδες οδηγήθηκαν στο μαλακό έδαφος, ίσως σε υγρή επιφάνεια».

«Εξαιτίας του βάρους τους, τα ίχνη είναι τόσο βαθιά», συνέχισε και εξήγησε ότι «και αργότερα αυτά τα ίχνη, και όλη η επιφάνεια τριγύρω, απλά απολιθώθηκαν και μας άφησαν αυτή την απόδειξη».«Όλη αυτή η βραχώδης επιφάνεια καλύφθηκε με ίχνη που έγιναν πριν μερικά εκατομμύρια χρόνια… δεν μιλάμε για ανθρώπινα όντα».«Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιο είδος αυτοκινήτων, ή άλλων οχημάτων».

«Ως γεωλόγος, με βεβαιότητα μπορώ να σας πω ότι τα άγνωστα προκατακλυσμιαία οχήματα οδηγήθηκαν στην κεντρική Τουρκία πριν 12 με 14 εκατομμύρια χρόνια».

Ο δρ. Κολτίπιν υποστήριξε ότι οι αρχαιολόγοι «αποφεύγουν να ακουμπούν αυτό το θέμα» επειδή θα «καταστρέψει όλες τις κλασικές θεωρίες τους».

Η επιστημονική κοινότητα δεν έχει αποφανθεί οριστικά και αμετάκλητα, τι μπορεί να δημιούργησε τα 'ίχνη' αυτά.Περιμένουμε με ενδιαφέρον το οριστικό της πόρισμα.
Αρχαίος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ οδηγούσε ΤΑΝΚΣ;.. Αρχαίος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ οδηγούσε ΤΑΝΚΣ;.. Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.