5 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

Το σπίτι μας όπως και να είναι, το αγαπάμε πάντα γιατί είναι δικό μας, και για αυτό εξάλλου ψάχνουμε συνέχεια τρόπους για το βελτιώσουμε, να το εξελίξουμε, και να το ομορφύνουμε.
Για κάποια όμως προβλήματα υπάρχουν λύσεις. Το σπίτι σας, σας φαίνεται μικρό; 

Ορίστε 5 τρόποι για να δείχνει μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο!

1) Μην φορτώνετε τους τοίχους σας με πολλά διακοσμητικά ή κορνίζες, δώστε του χώρο να αναπνεύσει και να αναδείξει την άπλα του.
2) Βάψτε το σπίτι σας με φωτεινά χρώματα, δηλαδή λευκά, παστέλ ή της ώχρας που δημιουργούν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.
3) Βάλτε όπου νομίζετε ότι γίνεται καθρέπτες! Εάν τοποθετήσετε σωστά μερικούς καθρέφτες, αυτοί μπορούν να κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο φωτεινό με το φως που αντανακλούν. Αλλά καλό θα ήταν να μην το παρακάνουμε κιόλας!
4) Προτιμήστε λεπτά έπιπλα! Τα βαριά και τα χοντρά έπιπλα δημιουργούν τη αίσθηση ότι ο χώρος είναι μικρότερος και χωρίς ανέσεις. Προτιμήστε λ.χ. τραπέζια με λεπτά πόδια. Τα λεπτότερα έπιπλα συνήθως είναι τα μεταλλικά
5) Τα κουτιά αποθηκευτικού χώρου φαίνονται μεν αχρείαστα, αλλά μόλις τα δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να τα αφήσετε!
5 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 5 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.