Ο ιερέας ο οποίος ενέμπνευσε τον «Εξορκιστή» σκοτώθηκε αφού μίλησε με «δαιμονισμένο» παιδί (Βίντεο)

Ο καθολικός ιερέας ο οποίος ενέπνευσε την διάσημη ταινία μυστηρίου «Ο Εξορκιστής» πέθανε μετά από πτώση που του προξένησε ένα «δαιμονισμένο» παιδί αφού πρώτα μίλησε με το ίδιο.

Η νέα αποκάλυψη προέρχεται από έναν πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος ανάφερε ότι ο ιερέας Malachi Martin από την Ιρλανδία είπε σε έναν φίλο του ότι μια αόρατη δύναμη τον έσπρωξε στο θάνατό του.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία ενός νέου ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί από το Netflix, στενός φίλος του ιερέα,ο πρώην πράκτορας Robert Marrow αποκαλύπτει ότι ο ιερέας ουσιαστικά σκοτώθηκε, από ένα «δαιμονισμένο» τεσσάρων ετών κορίτσι στην Αμερική, σύμφωνα με την Daily Mail.

Μιλώντας στο RTE Radio 1 στην εκπομπή Ryan Tubridy Show, ο παραγωγός του του ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Όμηρος στον Διάβολο» (Hostage to the Devil), Rachel Lysaght υπενθύμισε την δραματική στιγμή κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

«Ο Πατέρας Martin είχε προσφερθεί να πάει στο Κονέκτικατ για να προβεί σε εξορκισμό σε ένα τεσσάρων ετών κορίτσι. Όταν έφτασε στο σπίτι, η οικογένεια ήταν ήδη εκεί, η κοπέλα πήγε μέχρι τον ιερέα και του είπε: «εσείς είστε ο Malachi Martin που νομίζετε ότι μπορείτε να την βοηθήσετε», μιλώντας σαν το παιδί να βρισκόταν υπό την κατοχή του «δαίμονα».

Ο Robert Marrow

Ο Marrow πιστεύει ότι μετά αυτό το συμβάν που έγινε το 1999, μια πτώση στην οποία τραυματίστηκε στο κεφάλι τον οδήγησε στο θάνατό στην ηλικία των 78 ετών. Ο ιερέας του είπε πριν πεθάνει ότι η πτώση προκλήθηκε από μια αόρατη δύναμη που τον έσπρωξε.



Στο ντοκιμαντέρ του Netflix γίνεται αναφορά για το έργο και την ιστορική διαδρομή του Malachi Martin, από τα βιβλία του και τον πρώτο του εξορκισμό στην Αίγυπτο μέχρι το τέλος του.

Ηλίας Σιατούνης
ΠΗΓΗ
Ο ιερέας ο οποίος ενέμπνευσε τον «Εξορκιστή» σκοτώθηκε αφού μίλησε με «δαιμονισμένο» παιδί (Βίντεο) Ο ιερέας ο οποίος ενέμπνευσε τον «Εξορκιστή» σκοτώθηκε αφού μίλησε με «δαιμονισμένο» παιδί (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.