Η συνάντηση του αστυνομικού Herbert Schirmer με ένα UFO [Βίντεο]

Αυτό το περιστατικό συνέβει μια νύχτα του Δεκεμβρίου το 1967 στο Ashland της Νεμπράσκα.

Ο αστυνομικός Herbert Schirmer έκανε του συνήθεις κύκλους του σε μία περιπολία όταν παρατήρησε κάτι που έμοιαζε με φώτα τοποθετημένα σε ένα μεγάλο φορτηγό. Οδήγησε πιο κοντά και σταμάτησε με προβολείς του να φωτίζουν το αντικείμενο.

Σύμφωνα με τον Schirmer, το αντικείμενο δεν ήταν σίγουρα φορτηγό. Τα κόκκινα φώτα που είχε δει νωρίτερα να λάμπουν μέσα από τα φινιστρίνια του αυτοκινήτου του ήταν ένα μεταλλικό σχήματος οβάλ αντικείμενο που αιωρούνταν περίπου 10 πόδια πάνω από το έδαφος.

Το UFO φαινόταν σαν μια γυαλισμένη επιφάνεια αλουμινίου, ενώ στο κάτω μέρος της δομής του έφερε κάτι σαν σύστημα προσγείωσης.

Όταν ο Schrimir, παρατήρησε καλύτερα το άγνωστο αντικείμενο, αυτό κινήθηκε αστραπιαία προς τον ουρανό διακρίνοντας τις φλόγες που προέρχονταν από το κάτω μέρος του.

Ο αστυνομικός γρήγορα επέστρεψε στη βάση. Όταν έφτασε έκπληκτος διαπίστωσε ότι η ώρα ήταν τρεις. Όταν είχε δει το UFO, το ρολόι του έδειχνε δύο, και ένιωθε σίγουρος ότι είχαν περάσει μόνο δέκα λεπτά από τότε.

Στο σταθμό, έκανε αυτήν την καταχώρηση στο ημερολόγιο του:

«Είδα ένα ιπτάμενο δίσκο στη διασταύρωση των αυτοκινητόδρομων 6 και 63. Είτε το πιστεύετε είτε όχι!»

Τις ημέρες που ακολούθησαν, Schirmer άρχισε να αναπτύσσει μια μεγάλη κόκκινη μπορντούρα στο λαιμό του. Είχε, επίσης, συνεχείς πονοκεφάλους, και άρχισε να αισθάνεται πολύ άρρωστος.

Ο Schirmer ζητήθηκε να έρθει στο Boulder του Κολοράντο. Εκεί υπνωτίστηκε από έναν ψυχολόγο.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου της ύπνωσης, ο Schirmer ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητό του σταμάτησε κοντά στο αντικείμενο, ο κινητήρας έσβησε μόνος του και το ραδιόφωνο παρέμενε σιωπηλό. Ένα δεύτερο αντικείμενο φάνηκε να επικοινωνεί τηλεπαθητικά μαζί του, λέγοντάς του να αντισταθεί στον πειρασμό να βγάλει το όπλο του.

Μετά τη συνεδρία, ήταν σε θέση να θυμηθεί ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση. Περιγράφει τα όντα ως φιλικά. Τα όντα έχουν επίσης υποτίθεται μια βάση και αντλούν ενέργεια από τις γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «Η αξιολόγηση των ψυχολογικών τεστ, και η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων αποδεικνύουν ότι η εμπειρία δεν ήταν πραγματική.»

Ωστόσο, ο ψυχολόγος που τον εξέτασε θεώρησε ότι ο Schirmer «πίστευε στην πραγματικότητα των γεγονότων που περιέγραφε.»

Επιστρέφοντας στο Ashland, ο Schirmer παραιτήθηκε πολύ γρήγορα, για να συγκεντρώσει στοιχεία από την συνάντησή του με το UFO.

Σύμφωνα με Shirmer, πολλοί άνθρωποι τον κορόιδευαν και η σύζυγός του τον άφησε.



Νομίζω ότι ο Shirmer πίστευε σίγουρα αυτά που έλεγε, και ήταν ένας σεβαστός αστυνομικός χωρίς να έχει κάτι να κερδίσει από την παραγωγή μιας ηλίθιας ιστορίας.

Ωστόσο, η ιστορία φαίνεται πολύ περισσότερο σαν ένα όνειρο, στη συνέχεια, σαν ένα πραγματικό γεγονός. Η μόνη απόδειξη ότι κάτι συνέβη πραγματικά ήταν το σημάδι στο λαιμό του και οι πονοκέφαλοι του αλλά αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν εύκολα να προκληθούν από άγχος και φόβο.
ΠΗΓΗ
Η συνάντηση του αστυνομικού Herbert Schirmer με ένα UFO [Βίντεο] Η συνάντηση του αστυνομικού Herbert Schirmer με ένα UFO [Βίντεο] Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.