HTAN KAI AYTA EKEI! ATIA έκαναν την εμφάνιση τους στην ορκωμοσία του Τραμπ! (Βίντεο)

Ενώ όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την ορκωμοσία του νεοκλεγέντος προέδρου Ντόναλντ Τράμπστις Ηνωμένες Πολιτείες, άλλοι είχαν στραμμένα τα μάτια τους στον ουρανό.

Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τράμπ ως προέδρου των ΗΠΑ, αλλά και τις επόμενες μέρες, ένας ασυνήθιστος αριθμός βίντεο που δείχνουν θεάσεις ΑΤΙΑ έκαναν την εμφάνιση τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε ένα από αυτά που πάρθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης σε τηλεοπτική εκπομπή του IN TV, ένα άγνωστο αντικείμενο πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την μία μεριά της οθόνης ως την άλλη.



Το βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα το κανάλι στο you tube UFOVNI UFO Sightings χωρίς όμως να έχουμε την αληθινή πηγή του βίντεο που είναι βεβαίως η εκπομπή του IN TV, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι το βίντεο μπορεί να είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας.
ΠΗΓΗ
HTAN KAI AYTA EKEI! ATIA έκαναν την εμφάνιση τους στην ορκωμοσία του Τραμπ! (Βίντεο) HTAN KAI AYTA EKEI! ATIA έκαναν την εμφάνιση τους στην ορκωμοσία του Τραμπ! (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.