Η αληθινή Ιστορία του Κοριτσιού που Γέννησε στα 5 του ένα Αγοράκι!

Οταν η κοιλιά της μικρής Λίνα Μεντίνα άρχισε να φουσκώνει κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ποια θα ήταν η κατάληξη.

Με μια πρώτη ματιά, οι γιατροί ήταν σίγουροι ότι πρόκειται περί όγκου. Ομως οι εξετάσεις της μικρής άφησαν άφωνους τους πάντες.

Στα 5 της χρόνια η Λίνα Μεντίνα ήταν έγκυος. Λίγες εβδομάδες μετά την εξέταση η Λίνα Μεντίνα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. 80 χρόνια μετά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του New York Post την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, είναι ακόμα η νεότερη σε ηλικία γυναίκα που έγινε μητέρα. Γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό των Ανδεων του Περού, από μια φτωχή οικογένεια το 1933. Τον Μάιο του 1939 η μικρή Λίνα γέννησε με καισαρική τομή, λόγω της μικρής της λεκάνης. Το βάρος του νεογέννητου, 2.700 γραμμάρια. Το όνομα του παιδιού Gerardo και μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι η Λίνα ήταν αδελφή του. Στα 10 του έμαθε την αλήθεια για την ταυτότητα της μητέρας του.

Η «πρώιμη ήβη» του μικρού κοριτσιού ήταν εκείνη που το ωρίμασε σωματικά και σεξουαλικά. Η Λίνα είχε έμμηνο ρύση από τα 2 της χρόνια και μέχρι τα 4 η ανάπτυξή της είχε ολοκληρωθεί.

Ο πατέρας της μικρής συνελήφθη από τις αρχές και κατηγορήθηκε για τον βιασμό της κόρης του. Ωστόσο αθωώθηκε λόγω του ότι δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία.

Η Λίνα Μεντίνα, δεν δέχτηκε να μιλήσει ποτέ και σε κανέναν για την ιστορία αυτή η οποία της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Οπως δεν θέλησε να αποκαλύψει ποτέ την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού που η ίδια έφερε στον κόσμο σε ηλικία πέντε ετών.

Το 1970 η Λίνα Μεντίνα παντρεύτηκε και απέκτησε με τον σύζυγό της ένα ακόμη αγοράκι.

Η Περουβιανή, η ιστορία της οποίας είναι μοναδική στα ιατρικά χρονικά ζει ακόμη αρνούμενη να μιλήσει για την ιστορία. Ο γιος της Gerardo πέθανε όταν ήταν σε ηλικία 40 ετών από ένα αυτοάνοσο νόσημα στα κόκαλα…

Πηγή φωτογραφίας: viralportal.net
Πηγή φωτογραφίας: viralportal.net
Πηγή φωτογραφίας: viralportal.net


Η αληθινή Ιστορία του Κοριτσιού που Γέννησε στα 5 του ένα Αγοράκι! Η αληθινή Ιστορία του Κοριτσιού που Γέννησε στα 5 του ένα Αγοράκι! Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.