Οι 9 πιο περίεργες εγκυμοσύνες στον κόσμο!

Εννέα γυναίκες κατάφεραν να γραφτούν στην ιστορία και να κατέχουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τη μοναδικότητα της εγκυμοσύνης τους. Άλλες γυναίκες γέννησαν σε προχωρημένη ηλικία, άλλες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άλλες από απλή επιθυμία να αποκτήσουν απλά ένα παιδί.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές οι γυναίκες και μάθετε τον λόγο που τις έκανε διάσημες.

#1 Lina Medina (Η πιο νέα μητέρα): Η Lina κατέχει το ρεκόρ της νεότερης μητέρας από το 1939. Γέννησε ένα αγόρι όταν ήταν 5 ετών στο Peru.

#2 Stacey Herald (Η πιο μικροκαμωμένη μητέρα): Με ύψος μόλις 71 εκατοστά, η Stacey ήξερε ότι αν γεννούσε ένα παιδί, θα ήταν επικίνδυνο για τη ζωή της αλλά με επιτυχία γέννησε 3 παιδιά παρόλο που οι γέννες την άφησαν καθηλωμένη στο κρεβάτι.

#3 Elizabeth Buttle (Η μητέρα που γέννησε με πολλά χρόνια διαφορά): Η Elizabeth έχει δύο παιδιά που γεννήθηκαν με 41 χρόνια διαφορά. Tο πρώτο της παιδί γεννήθηκε το 1956 και το δεύτερο το 1997 όταν η Elizabeth ήταν 60 ετών.

#4 Rajo Devi Lohan (Η μεγαλύτερη σε ηλικία μαμά): Η Rajo προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί επί 40 χρόνια πριν καταφέρει να συλλάβει στην ηλικία των 70 ετών, όπου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

#5 Mahajabeen Sheikh (Γέννησε το μικρότερο μωρό): Η Mahajabeen γέννησε ένα μωρό στην 25η εβδομάδα της κύησης. Το μωρό ζύγιζε μόλις 244 γρμ και είχε ύψος 25,4 εκατοστά, όταν γεννήθηκε στο Loyola University Medical.

#6 Carole Horlock (Η πιο παραγωγική παρένθετη μητέρα): Η Carole έχει φέρει στον κόσμο 12 παιδιά μέσα σε 13 χρόνια, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τρίδυμα. Η ίδια μόλις έγινε παρένθετη μητέρα για μία φορά, ήθελε να το κάνει ξανά και ξανά καθώς όπως είπε, βρήκε χαρά με το να βοηθάει άλλους ανθρώπους να δημιουργούν δικές τους οικογένειες.

#7 Wife of Feodor (Η πιο παραγωγική μητέρα όλων των εποχών): Αυτή η μητέρα γέννησε πάνω από 69 παιδιά από τις 27 συνολικές γεννήσεις τον 18ο αιώνα. Ήταν μια γυναίκα από τη Ρωσία που είναι γνωστή με το όνομα Wife of Feodor.

#8 Omkari Panwar (Η μεγαλύτερη μητέρα διδύμων): Αν και η Omkari είχε δύο κόρες, ήθελε να αποκτήσει και έναν γιο. Πλήρωσε στην ηλικία των 70 ετών και μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης κατέληξε να αποκτήσει δίδυμα αγόρια.

#9 Nadya Suleman (Γέννησε τα περισσότερα επιζήσαντα έμβρυα μετά από οκταπλή εγκυμοσύνη): Η Nadya τράβηξε το παγκόσμιο ενδιαφέρον όταν κατάφερε να γεννήσει οκτάδυμα το 2009. Η σύλληψη των παιδιών έγινε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης κάτι που ήταν τροφή για τα media εκείνης της εποχής!

Οι 9 πιο περίεργες εγκυμοσύνες στον κόσμο! Οι 9 πιο περίεργες εγκυμοσύνες στον κόσμο! Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.