«Bank»: Η χελώνα από ... χρυσάφι με τα χιλιάδες νομίσματα στην κοιλιά της (βίντεο)

Μπορεί αυτοί που τα έριξαν να απολαμβάνουν την καλή τους τύχη, αλλά η χελώνα Bank που κατάπιε χιλιάδες νομίσματα έχει φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Η χελώνα βρέθηκε μέσα στον μήνα με σπασμένο κέλυφος και μπορούσε μετά βίας να αναπνεύσει ενώ επέπλεε στα βρώμικα νερά τεχνητής λίμνης σε εγκαταλελειμμένο πάρκο στην Ταϊλάνδη.

Το κέλυφος της χελώνας ήταν πρησμένο, ραγισμένο και μολυσμένο, με τους κτηνιάτρους να πιστεύουν αρχικά ότι είχε όγκο. Έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν στην αξονική τομογραφία ένα τεράστιο κομμάτι από μέταλλο διαστάσεων 20 x 23 x 20 εκατοστών μέσα στο στομάχι της χελώνας.

Η Bank πέρασε πολλά χρόνια καταπίνοντας κέρματα που έριχναν οι τουρίστες για καλή τύχη μέσα στο νερό της τεχνητής λίμνης. Η 25χρονη χελώνα είχε ένα κομπόδεμα 2.000 baht Ταϊλάνδης στην κοιλιά της, ποσό που ισοδυναμεί με 45 λίρες.



ΠΗΓΗ
«Bank»: Η χελώνα από ... χρυσάφι με τα χιλιάδες νομίσματα στην κοιλιά της (βίντεο) «Bank»: Η χελώνα από ... χρυσάφι με τα χιλιάδες νομίσματα στην κοιλιά της (βίντεο) Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.