BINTEO - Αριστεριστές και μέλη της ΜΚΟ ΚΕΕΡΦΑ Χτυπούν γονέα που ήταν μέσα στο σχολείο για να πάρει το παιδί του

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο τραυματίας,μέλος της Πατριωτικής Ένωσης και γονέας ενός μικρού παιδιού ,έπειτα από τον ξυλοδαρμό από αντιεξουσιαστές που εισέβαλαν μέσα στο σχολικό χώρο με ρόπαλα, καδρόνια και σιδερομπουνιες. Ο άτυχος γονέας που δέχθηκε αυτή την πισώπλατη και άνανδρη επίθεση διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι όλα έγιναν με την ανοχή της αστυνομίας αφού βρισκόταν στο σημείο με διμοιρία των ματ χωρίς ωστόσο να κάνει παρέμβαση ούτε για μία στιγμή. Επίσης ερωτηματικά προκύπτουν για το πως μία ομάδα μπαχαλάκιδων μπορεί και μπαίνει έτσι σε ένα σχολείο χωρίς κανένα σεβασμό στο χώρο και κατά πόσο τα παιδιά των ανθρώπων αυτά είναι όντος ασφαλείς και δεν κινδυνεύουν από παρόμοιες ενέργειες γνωστών αγνώστων.


BINTEO - Αριστεριστές και μέλη της ΜΚΟ ΚΕΕΡΦΑ Χτυπούν γονέα που ήταν μέσα στο σχολείο για να πάρει το παιδί του BINTEO - Αριστεριστές και μέλη της ΜΚΟ ΚΕΕΡΦΑ Χτυπούν γονέα που ήταν μέσα στο σχολείο για να πάρει το παιδί του Reviewed by olablogs on 18:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.