Χρησιμοποίησε για άρωμα τα... υγρά της!

Οι άνθρωποι ανέκαθεν πίστευαν πως υπάρχει κάτι σαν ελιξίριο του έpωτα. Οι περισσότεροι έχουν στραφεί στα υγρά που εκκρίνει το σώμα...

Κάποια από τα υγρά που παράγουν τα σώματα των ζώων χρησιμοποιούνται ήδη σε αρώματα, όπως υγρά από κάστορες ή φάλαινες.

Φυσικά αυτά ίσως τραβάνε την προσοχή αλλά δεν έχουν άμεση επιτυχία. Τι θα γινόταν αν αρχίζαμε να βάζουμε ανθρώπινα υγρά μέσα στο άρωμά μας;

Στην προσπάθειά της να βελτιώσει την σeξουαλική της ζωή, η Allison Ramirez σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τα υγρά του... της, (ναι, καλά καταλάβατε!) για να βγει περισσότερα και καλύτερα ραντεβού με άνδρες.

Κι όμως αυτός περίπου ήταν και ο τίτλος σε άρθρο της σε γνωστό περιοδικό. Στην αναζήτηση του τέλειου συντρόφου, η Allison, συγγραφέας και καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο και να της δώσει μια ευκαιρία.

Ερευνώντας το θέμα, ανακάλυψε πως πρόκειται για κάτι σαν «μυστικό όπλο». Η Allison τελικά, μετά από αρκετή έρευνα και μελέτη, κατάφερε να φτιάξει ένα άρωμα με τα δικά της υγρά, τριαντάφυλλο, κέδρο και ένα συνθετικό άρωμα από μοσχογαλή.

Το χρησιμοποίησε σε τρείς περιπτώσεις. Η πρώτη ήταν ένα ραντεβού που τελείωσε με ένα φιλί και ένα κοπλιμέντο για το άρωμά της!

Την δεύτερη, ο ταμίας των Mc Donald’s έδειχνε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος και την τρίτη, βγήκε σε ακόμα ένα ραντεβού το οποίο ανανεώθηκε.

Είναι τόσο απλό ή είναι σύμπτωση; Ή είναι όλα μέσα στο μυαλό της; Η Allison πιστεύει ότι απλά πρόκειται για σύμπτωση. Όλο αυτό την έκανε να συνειδητοποιήσει, πως «ότι έχεις, είναι ήδη αρκετό και δεν χρειάζεσαι αρώματα ή ρούχα για να γίνει καλύτερος».
Χρησιμοποίησε για άρωμα τα... υγρά της! Χρησιμοποίησε για άρωμα τα... υγρά της! Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.