Προσοχή: Το Facebook μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό σας!

Προβλήματα με το λογισμικό ασφαλείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει το Facebook, τα οποία εκτείνονται σε τέτοιο βαθμό που διαγράφονται ακόμη και λογαριασμοί χρηστών!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι λαμβάνουν παράξενα μηνύματα από το δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.
Για παράδειγμα, υπάρχουν αναφορές ότι το Facebook διέγραψε όλα τα μηνύματα συνομιλίας, χαρακτηρίζοντάς τα spam. Παράλληλα, άλλοι χρήστες δηλώνουν ότι το μέσο τους «πέταξε» ξανά στην οθόνη του login αναφέροντας ότι οι λογαριασμοί τους δεν μπορούν να πιστοποιηθούν.

Τα περιστατικά αυτά όμως δεν είναι τα μόνα. Πιο ανησυχητικά μηνύματα που στέλνει το Facebook αναφέρουν ότι ο λογαριασμός του εκάστοτε χρήστη έχει χακαριστεί και προτείνεται να γίνει sign out και αλλαγή password. Μόλις όμως ο χρήστης προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια το Facebook δεν του επιτρέπει την πρόσβαση στο λογαριασμό του.

Τα εργαλεία ασφαλείας του δημοφιλούς μέσου φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν πολλούς χρήστες παγκοσμίως. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Down Detector εμφανίζονται πιο συχνά στην Ευρώπη και την ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από Independent
ΠΗΓΗ
Προσοχή: Το Facebook μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό σας! Προσοχή: Το Facebook μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό σας! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.