Αφαίρεσαν πτώμα από φέρετρο γιατί δεν είχαν πληρώσει τα έξοδα κηδείας (pics)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι παρευρισκόμενοι σε κηδεία στην Γκάνα, όταν οι νεκροθάφτες άνοιξαν το φέρετρο και κατέσχεσαν το πτώμα πριν ενταφιασθεί.

Σύμφωνα με το RT, το περιστατικό προέκυψε όταν η οικογένεια του εκλιπόντος παρέλειψε να καταβάλει την αμοιβή υπηρεσιών στο νεκροτομείο.

Στο βίντεο φαίνονται δύο άνδρες να ανοίγουν το φέρετρο, προτού απομακρυνθούν με το πτώμα πάνω από τους ώμους τους, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι μένουν έκπληκτοι.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κατάσταση επιλύθηκε όταν επενέβησαν οι πρεσβύτεροι της οικογένειας, επιτρέποντας έτσι να ολοκληρωθεί η ταφή.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, υπερασπίστηκε τους νεκροθάφτες, λέγοντας πως ήταν μέσα στα δικαιώματά τους να κατάσχουν το πτώμα και πως η οικογένεια θα έπρεπε να ενημερώσει ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα αντί να κλέψει το πτώμα.



ΠΗΓΗ
Αφαίρεσαν πτώμα από φέρετρο γιατί δεν είχαν πληρώσει τα έξοδα κηδείας (pics) Αφαίρεσαν πτώμα από φέρετρο γιατί δεν είχαν πληρώσει τα έξοδα κηδείας (pics) Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.