Ινδία: Θυσίασαν 10χρονο κορίτσι για να «σωθεί» ο άρρωστος θείος

Σάλος στην πόλη της ασιατικής χώρας - Τελετές μαύρης μαγείας και ανθρωποθυσίες - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος

Τελετές μαύρης μαγείας, ανθρωποθυσίες, δοξασίες... Εν έτει 2017, υπάρχουν κοινωνίες που δέχονται και πιστεύουν σε ζητήματα τα οποία έχει επιλύσει προ πολλού η επιστήμη. Παρά ταύτα, η Ινδία έχει συγκλονιστεί από μία υπόθεση μαύρης μαγείας, με θύμα ένα 10χρονο κορίτσι, το οποίο θυσιάστηκε προκειμένου να γίνει καλά ο άρρωστος θείος της οικογένειας.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων δύο γυναικών και ενός 17χρονο αγοριού, για τη θυσία ενός 10χρονου κοριτσιού μέσω τελετής μαύρης μαγείας. Η πόλη Μαγκάντι, στην επαρχία Ραμαναγκάρα, έχει «παγώσει» από τις λεπτομέρειες που έχουν βγει στην επιφάνεια, καθώς το μικρό κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο από τους ίδιους τους συγγενείς της, «για να γίνει καλά ο άρρωστος θείος».

Τα δύο αδέρφια που δολοφόνησαν το 10χρονο κορίτσι

Στις 28 Φεβρουαρίου εξαφανίστηκε το παιδί. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 3 Μαρτίου, εντοπίστηκε η σορός της, μέσα σε μία σακούλα από λινάτσα, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι της. Κατά την έρευνα αποδείχθηκε ότι το κορίτσι είχε θυσιαστεί. Όλα τα στοιχεία οδήγησαν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι το 10χρονο παιδί, είχε χάσει τη ζωή του σε τελετή μαύρης μαγείας.

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις δράστες. Ο ένας ήταν ο 42χρονος Μοχάμεντ Βασέελ. Η δεύτερη ήταν η 38χρονη αδερφή του Ρασιντύνισα. Η τρίτη ήταν η ιέρεια μαύρης μαγείας Νεσέεμα Ταχ και ο τέταρτος ήταν ένας 17χρονος. Ο 42χρονος ήταν ο παρένθετος θείος του κοριτσιού, το οποίο θυσιάστηκε για να τον «σώσει» από την ασθένειά του.

Το σημείο που βρέθηκε η σορός του κοριτσιού

Ο πατέρας των δύο πρώτων κατηγορούμενων ήταν γνωστός για τη λατρεία του στη μαύρη μαγεία και για τις τελετές που διενεργούσε. Ωστόσο, λόγω ηλικίας και απώλειας της μνήμης του, είχε ξεχάσει τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια να επιστρατεύσουν τη Ναχ, η οποία ήταν μέλος ομάδων που διενεργούσαν τελετές.

Ινδία: Θυσίασαν 10χρονο κορίτσι για να «σωθεί» ο άρρωστος θείος Ινδία: Θυσίασαν 10χρονο κορίτσι για να «σωθεί» ο άρρωστος θείος Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.