Σώζει Ζωές! Ο πιο Αποτελεσματικός Τρόπος για να Σταματήσετε μια Σοβαρή Αιμορραγία μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!

Αν λόγω εργασίας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο τραυματίζεστε ή κόβεστε συχνά, τότε θα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να σταματήσετε την αιμορραγία. Όμως ένα μπαχαρικό, και συγκεκριμένα το πιπέρι καγιέν, υπόσχεται να σταματήσει την αιμορραγία, ακόμα και σε βαθιά τραύματα.

Πως λειτουργεί; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eHow:

«Μια θαυματουργή ουσία, το πιπέρι καγιέν μπορεί να σταματήσει την αιμορραγία σε λιγότερο από ένα λεπτό κάτω από τις περισσότερες συνθήκες. Ο λόγος που λειτουργεί είναι επειδή το πιπέρι καγιέν αντιδρά με το σώμα για να εξισορροπήσει την πίεση του αίματος. Το αίμα θα πήξει γρήγορα όταν η πίεση εξισορροπείται.»

Το πιπέρι καγιέν επιστρέφει την αρτηριακή πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα, έτσι ώστε η πήξη να είναι πιο εύκολη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε πληγή για να σταματήσει την αιμορραγία και μπορεί να εφαρμοσθεί τοπικά ή να το καταναλώσετε. Ωστόσο, για σοβαρά τραύματα πρέπει να συμβουλευτείτε γιατροό. Το πιπέρι καγιέν είναι απλώς ένας τρόπος για την πρόληψη της απώλειας αίματος στο δρόμο σας για το γιατρό.

Μερικές συμβουλές για να καταναλώσετε πιπέρι καγιέν, όπως προτείνει ο Δρ. John Christopher:

«Διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό, πιείτε το και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η αιμορραγία θα σταματήσει. Η αρτηριακή πίεση αντί να συγκεντρώνεται στο σημείο της αιμορραγίας, εξισορροπείται και η διαδικασία της πήξης του αίματος επιταχύνεται. Είτε η αιμορραγία είναι εσωτερική είτε εξωτερική, ένα κουταλάκι πιπέρι καγιέν σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό, θα σταματήσει γρήγορα την αιμορραγία.»

Το πιπέρι καγιέν έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και θα αποτρέψει λοιμώξεις που σχετίζονται με τραύματα και κοψίματα.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες:



Αυτός ο άντρας χρησιμοποίησε πιπέρι καγιέν σε ένα σοβαρό τραύμα που έπαθε στο σπίτι και έριξε πιπέρι καγιέν στη πληγή.

Δείτε τα αποτελέσματα:



ΠΗΓΗ
Σώζει Ζωές! Ο πιο Αποτελεσματικός Τρόπος για να Σταματήσετε μια Σοβαρή Αιμορραγία μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα! Σώζει Ζωές! Ο πιο Αποτελεσματικός Τρόπος για να Σταματήσετε μια Σοβαρή Αιμορραγία μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα! Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.