ΤΟ 12ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (Μ-31) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Επιστήμονες της NASA κρυβόμενοι πίσω από ψευδώνυμα αποκαλύπτουν:
ΤΟ 12ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (Μ-31) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
Δόθηκε προθεσμία 4 ετών στις θετικές παρατάξεις του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (SSP) να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στο ηλιακό σύστημα, η οποία έληξε τώρα, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα και ανέλαβε την κατάσταση το 12μελές Συμβούλιο.

Διέταξαν πλήρη αποκλεισμό του ηλιακού συστήματος το οποίο ξεκαθάρισαν πλήρως από τις δυνάμεις της Cabal και των συμμάχων της και - όσον αφορά τις θετικές παρατάξεις του ΜΔΠ - τις διέταξαν να επιστρέψουν στις βάσεις τους στην Γη.
Μόνον οι δύο δορυφορικοί σταθμοί της Δορυφορικής Κυβέρνησης παραμένουν στο διάστημα, καθώς και ο ΔΔΣ.
- Δόθηκε προθεσμία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 στις επίγειες δυνάμεις των θετικών παρατάξεων να ξεκαθαρίσουν όλες τις υπόγειες βάσεις της Cabal και των ερπετοειδών μαζί με τους πάτρωνες τους, με εντολή να μην μείνει ζωντανός ούτε ένας!
- Οι Ρώσοι ήδη κατέχουν την τεχνολογία της τηλεμεταφοράς και είναι ικανοί να αποστείλουν ακαριαία στρατεύματα οπουδήποτε στον πλανήτη και στο ηλιακό σύστημα..
Δείτε περισσότερα εδώ:



ΠΗΓΗ
ΤΟ 12ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (Μ-31) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 12ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (Μ-31) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.